Právě je pon 26. říj 2020 14:50:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 16. pro 2006 17:34:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Pokud tomu rozumím správně, Cyberdyne zvládnul úpravu nového HW detektorů?

Pokud ano, je citlivost stejná nebo lepší ve srovnání se starými modely?

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 16. pro 2006 19:25:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 26. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 26
No, tak to jsem rad ze jsem si poridil V1 v cene cca 9000. Kdyz vidim ze za upravu 995 si pocita Cyberdyne temer 10 tis., klobouk dolu. Kdyz prepocitam cenu 995US na asi 5000, a Cyberdyne chce de facto za jeho dovoz cca 900kc, tak za kolik by asi prodavali V1? Za 10tis? Opravdu vazne uvazuju o dovozu V1 pro lidi.

_________________
V1 v1.8 POP2, fw3.856


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 17. pro 2006 00:50:00 
Offline
čekatel

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 128
http://www.antiradar.com/eshop/catalog/product_info.php?cPath=1&products_id=60

stačí lépe číst :-) USA verze za 4.980 ,- bez DPH 8) :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 17. pro 2006 02:31:00 
no neco na tom je, ja ho kupovalů za 5000 tis, takze konecne cena ktera je aspon trochu dobra i kdyz ja mam US verzi a ze by fungovala spatne, nebo vubec jak nekdo rika, nene, ja jsem spokojen... :). Juknete na videa a nazor at si udela kazdy sam... :roll:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 17. pro 2006 06:48:00 
Nemyslím, že je to nějaký technický obrat v programování CZ verzí, spíš jen poukázání na to, jak bezcenné US verze jsou, v čem? má Cyberdyne koneckonců pravdu...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 17. pro 2006 12:26:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Pokud to bylo myžleno takto, pak tomu rozumím. Divím se proč neudělali vánoční akci, že k CZ verzi dostane? US verzi zdarma :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Gebič
PříspěvekNapsal: ned 17. pro 2006 14:48:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 26. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 1024
Zkouknul jsem ty tvé videa. Na ostatních místech jsem je zatím nechyt ale na Chodovské několikrát (první video pod mostem) a CZ 965 reaguje po začátku tvého videa za nájezdem na spojku (těsně za velkou zelenou směrovou tabulí). Při menším provozu (málo odrazů) reaguje mezi tím nájezdem a sjezdem (předtím ne? tam přejížděla ta dodávka zleva doprava).

Rozdíl je dost patrný a při mizerných podmínkách ž ti nemusí detekční vzdálenost US verze stačit (pokud nebude nulová).

Kdo to finančně utáhne, tak tomu doporučuju CZ verzi nebo Valentina, ostatní s US verzemi musí holt počítat s tím, že to nemusí vždy zafungovat.

_________________
P950E - dostatečná ochrana pro takovéto domácí ježdění


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz