Právě je sob 24. říj 2020 22:13:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 01:38:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
http://www.antiradary.net/video/ovladani-target-euro-550.avi

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 08:51:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
To je výborný nápad ukazát jak se to dělá přímo na videu!

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 11:20:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 23
Bydliště: Olomouc, Brno, Zlín
díky, nevěřil by jsi, co všechno jsou lidi schopni nastavit :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 13:04:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Právě že věřim :D

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 13:52:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 23
Bydliště: Olomouc, Brno, Zlín
teď jsem právě dva "nastavoval" a jdu na testování :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 20:33:00 
Offline
nováček

Registrován: úte 06. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 10
Tak nevim,proc v českym navodu je napsany ze detektor ma byt nastavenej pro ČR Velka BritaniežKdyz tam ma byt portugalsko! :?

_________________
Zdravim,je pravda ze ty nove 965 CZ uz nejsou tak dobre?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 20:38:00 
Copak je tavoje probelm si nastavit jakou zemi chces?? Das si jen KA 34.00 a 34.30 a je to... :). Jenom pouivat hlavu.. Ja tam treba mam Netherland a taky mi to nevadi... Az me omrzi, dam si tam treba Francii, vzdyt je to proboha jedno.. :)


Naposledy upravil gebič dne pát 09. bře 2007 10:46:00, celkově upraveno 1

Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 22:32:00 
Offline
nováček

Registrován: úte 06. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 10
počuvaj "expert",tak proč robert v tom videu tam zduraznuje že ma byt nastaveny Target Euro 550 na Portugalsko? :roll:

_________________
Zdravim,je pravda ze ty nove 965 CZ uz nejsou tak dobre?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08. bře 2007 23:03:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Ono je to v podstatě jedno, jde o to tam nastavit zemi, ve které lze nastavit Ka Narrow 34.0 a 34.3 GHz a to nejsou všechny, které jsou uvedeny v detektoru a o to jde.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09. bře 2007 01:04:00 
No ono je to fakt jedno, ja mam od Roberta Targeta a mam tam hlavni "ceskou" zemi Netherland a taky mi to nevadi... Proste nastav tam ka narrow KA 34.00 a 34.30 a nemame dal o cem diskutovat :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09. bře 2007 10:46:00 
jj, ja jsem to uz prehnal, ale vlastne podle libosti si muzes na CR nastavit jakou chces zemi.. :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11. bře 2007 19:22:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 07. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 4
Bydliště: Pardubice
Mně ty profily pro jednotlivé země nepřipadají moc rozumné, v Evropě je moc zemí a tolik kmitočtových pásem event. kanálů pro měření rychlost není. Já si myslím, že je lepší znát nebo mít na kartičce kmitočty, které pro danou zemi nebo oblast jsou nyní aktivní, ale protože jsou lidi, kterým kmitočty nic neříkají, bylo by možná lepší naprogramovat názvy radarových systémů, když budu jezdit v Česku, přečtu si z kartičky RAMET, nastavím RAMET a budou vybrány ty správné kmitočty..., ale já to neprogramuji :D

_________________
... a radar už Vás nepřekvapí
podpis upraven adminem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13. bře 2007 20:13:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 07. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 4
Bydliště: Pardubice
Antiradary BEL píše:
Lada: To by byl jeste vetsi gulas, jelikoz by musely byt predprogramovane vsechny mozne kombinace typu: Ramer, Multanova, Trafipax, Ramer + Multanova, Mulatnova + Trafipax, Ramer + Trafipax, Ramer + Multanova + Trafipax atd. :D


Ještě mně napadá, vytvořit editor, kde půjdou profily zákaznicky vytvářet. Problém je, kolik zákazníků by to zvládlo. Návod někam zastrčí a pak by jenom kvůli každé blbině telefonovali ve dne v noci. Holt ta Evropa, každý má svůj jazyk, každý má svoje "radarové" kmitočty. Každý má svoje předpisy. :-(

_________________
... a radar už Vás nepřekvapí
podpis upraven adminem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz