x2005 píše:
gebič píše:
Dnesni ulovek na Ceskomoravsky, smerem k Sazka arene...
VIDEO:
www.youtube.com/watch?v=XJZBiy3thw0Ví? o tom, že
a)
při řízení vozidla neumožnění chodci na přechodu pro chodce neružené a bezpečné přejití vozovky
(§ 22/1f bod 6)
4body
2500ž5000 Kč
zákaz činnosti 1 měsícž6 měsíců (spáchá-li 2x a vícekrát v průběhu 1 roku)
b)
nezastavení vozidla před přechodem pro chodce v případech, kdy je řidič povinen tak učinit
(§ 22/1f) bod6)
3body
2500ž5000 Kč
zákaz činnosti 1 měsícž6 měsíců (spáchá-li 2x a vícekrát v průběhu 1 roku
Jsou tam jak vyžitý. Čas 01:18.
To je větší palba ne? překočení rychlosti do 20km/h v obci.
Ja to vim, ze tohle je, ale nebudu fakt riskovat, ze do me nalitne felda co za mnou jela...
. Kdyz brzdim, tak vzdy s tim, ze koukam dozadu a pokud nic, tak klidne pustim, takhle bych riskoval, nejen zdraví "prechodcu" tak zdraví moje a ridice za mnou... Jednou jsem poustel chodce a za mnou ridic feldy nejak nereagoval a zabrzdil cca 30m za prechodem, jeste, ze silnice mela dva pruhuy, takze od te doby brzdim, jen kdyz uznam ja, ze muzu.... Jelikoz do me tuknul v rijnu trandak, nebyl pojistenej a ja dostal many az v pulce brezna, tzn., proste jsem tedka opatrnejsi a jak je z videa videt, chodci pekne pockali az projedeme...
. Jet za mnou normalni ridic, klidne je pustim, ale takhle jsem usoudil, ze nemuzu a holt to tak bylo... Nastesti hlidka byla az nesmyslne 120m za prechodem, kde nikomu nic nepomuzou, ale chytaji a kousek dale pekne kasiruji, podle me hlidky maji smysl tam kde jsou prechody, ale tam jich jak vime moc neni!!