to Schwaara: Muze tam byt blby misto na odrazy, tohle podobneho se mi stalo na Generala Sisky, kde na odjezdu na horizontal je cca +-30m detekce, tak jsem zkusil vertikal a detekce byla ohromujici... Hodim Ti sem fota, mel jsi to proste poradne testnout, jelikoz muze se stat, ze se signal neodrazi a jsi v riti... Ja bych udelal to, ze bych se otcil, zkusil jine umisteni, jelikoz na mistu hodne zalezi, to vim u sveho Targeta, tedka jak ho mam dosahuje nejlepsi vysledky a nemenil bych, dokonce reaguje na 75% prujezdaku, takze ja jsem spokojenej... Podle me zkusenosti se da s Robertem 100% domluvit, takze si myslim, ze si tady to vlakno rozjel zbytecne, mel jsi ho kontaktovat a myslim si, ze by s tebou urcite dvere nevyrazil...
PS: Koukni dole u meho podpisu, mam ukazka meho vertikaniho drzaku, funguje 100% a jeste si poslechni song, taky stoji za to..:-)
Tady je ukazka z Gen.Sisky:
Zdravím,
jsem dneska jel po ulici GENERÁLA ?IžKY a opět tam stál radárek, který se hodně špatně detekuje...
. Tak jsem zkusil vertikální polohu a světe div se, detekce přes 260m... Jsem zvědavej co na to poví Josef, jelikož tam vertikální poloha Targeta 550 Euro zničila detekci V1 nehorázně... (viz
http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=268) Na Horizontální to tak slavný nebylo, okolo průměr 50m... Tak teďka mám dilema, která poloha je tedy lepší?? Ja zkoužel vertikální poprvé a hnedka taková, až řekl bych extrémní detekce...
VIDEO:
www.youtube.com/watch?v=5a_IX7-7gNg