Robert: Na problem, ze je nevhodne detektor umistovat nahoru jsem nebyl nikdy upozornen. Nejde mi tady o to se hadat kdo za co muze. Ze je detektor nevhodny v horizontalu vim a taky jsem to do prvniho prispevku napsal. Pouze me prekvapilo, ze je v horizontalu nevhodny az nepouzitelny. Kvuli vertikalnimu drzaku jsem mel v planu vam dnes zavolat, bohuzel jsem na to v prubehu dne pozapomnel. Zitra se vam ozvu. Po kontrole funkcnosti jsem se opravdu neozval, to je spravne. Kontroloval jsem Vase stranky, jestli se uz v prislusenstvi objevil vertikalni drzak. Nechtel jsem Vam kvuli nemu kazdy druhy den volat, protoze vim, ze jste se mnou meli i tak prace vic nez dost. Jen pro upresneni: Opravdu jsem se pri predavani detektoru na prezkouseni ptal, zda-li by jej bylo mozno v ramci 14ti denni zkusebni lhuty vymenit za jiny kus a kolega mi odpovedel, ze je nutno jej prvni otestovat, jestli je detektor opravdu vadny. Kdyby se ukazalo, ze ano, nebyl by to problem. Ukazalo se, ze ne. Samozrejme, ze bych se na Vas jako na prodejce obratil, kdybych i po zakoupeni vertikalniho drzaku dosel k zaveru, ze dany pristroj je opravdu spatne pouzitelny. Prvni jsem ale chtel zakoupit vertikalni drzak, abych zjistil, jestli bude i pri vertikalnim umisteni citlivost nizka. Na toto forum jsem svuj pribeh napsal, protoze jsem se chtel podelit o zkusenost s ostatnimi uzivateli AR. Urcite v tom nebyl zamer pospinit jmeno Vasi firmy. Jen jsem popsal svuj pribeh. Nic vic. Pokud byste byli ochotni mi detektor vymenit, byl bych rad, svemu kusu uz totiz moc neverim, to se myslim da pochopit. Na zaver bych dodal, ze me mrzi, ze jste tuto vec pojal v trochu konfrontacnim tonu, ale vim, ze chcete obhajit ciste jmeno sve bezpochyby kvalitni firmy.
|