Právě je pát 30. říj 2020 01:16:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bel 940 nefunguje repro...
PříspěvekNapsal: pon 17. bře 2008 11:53:00 
Offline
nováček

Registrován: pon 17. bře 2008 01:00:00
Příspěvky: 15
Zdravim nevite nekdo zda je mozne opravit reproduktor u Bel 940.Je plne funkcni akurat nefunguje zvuk? Nebo jestli neznate nekoho kdo by to dokazal opravit? Dik moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 17. bře 2008 12:29:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
Pokud je v poradku zesilovac (t.j. pri pripojeni treba sluchatek do jacku je zvuk v poradku), tak tam bude jen problem v dratcich. Tohle opravi kdokoliv, kdo umi aspon trochu pajet. Neni nutne se bat vlezt dovnitr (u 940ky zejmena).

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2008 00:36:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
Antiradary BEL píše:
Klasicky BEL Vector 940 nema vystup na repracek a rozebrani take neni trivialni. Kdo to neumi, tak nejspise ulomi zacvakavaci vystupky!


Ono 940ky je vic verzi. Ta moje (novejsi) jack ma, viz konektor nahore na obrazku

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2008 15:56:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Před pár dny u mě byl jeden týpek se stejným problémem, ale tomu nefungovalo ani 34,0GHz, takže se nažtěstí pájet nemuselo. Jen to prý nebyl majitel detektoru, ale jeho člověk, tak aby se nejednalo o stejný kus a špatnou komunikaci :D .

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2008 18:27:00 
Offline
nováček

Registrován: pon 17. bře 2008 01:00:00
Příspěvky: 15
Nene ja to nebyl.Mam ho moznost koupit levne jen ten reproduktor no.Tak nevim jestli do toho jit nebo ne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2008 19:10:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
msp_x píše:
Ono 940ky je vic verzi. Ta moje (novejsi) jack ma, viz konektor nahore na obrazku

A jak ti funguje chlape ta novejsi verze na radary? Pokusil jsi se ji nejako upravit sam na CZ?

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2008 22:02:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
LUB píše:
A jak ti funguje chlape ta novejsi verze na radary? Pokusil jsi se ji nejako upravit sam na CZ?


Jak funguje? No mizerne :D
Je to US verze, skoro nejlevnejsi model. Ja jsem si jej poridil jen na pokusy a abych se podival, jak to funguje. Hardware je totiz stejny jako u vyssich verzi.

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2008 22:42:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
msp_x píše:
Jak funguje? No mizerne :D ... Ja jsem si jej poridil jen na pokusy ...

:D :D :D

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 19. bře 2008 23:06:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
vlado24: Tak bacha aby to nebyl ten samej kus a dotečnej neměl v úmyslu se ho elegantně zbavit...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22. bře 2008 18:25:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Tak pozor Vlado24 vede aukci :D Takže jde? do toho jo? ;) A kde beres tu jistotu, ze to nebyl ten samej kousek co byl u Roberta? Znas prodavajiciho?
http://www.aukro.cz/item328943850_antiradar_beltronics_vector_940_int_cz.html

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22. bře 2008 18:56:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
No tak jsem koukl na AUKRO a zjistil jsem, že se v ČR měří v pásmu X 10.550 GHz a v pásmu Ka německou Multanovou na 34.36 GHz.

A navíc v tom Ka Wide to má tak velkou citlivost, že se ve městě dá snížit citlivost (to asi, aby mi Opatovská nepípala ž na Hradčanech).
A ještě si k tomu antiradaru můžete koupit White Smile, aby jste policistu oslnili zářivým úsměvem. :|x


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22. bře 2008 18:59:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
emc: :D Ja si kolikrat Aukro procitam pro dobrou naladu pred spanim, ale pak nekdy ne a ne usnout jak se dlouho popadam za bricho a nejde se prestat smat. No dost casto jsou tam hrozny voloviny. Uz jsem par prodejcum jen tak ze srandy napsal co to tam maj za blabol, ale kdyz odpovedeli, tak jeste vetsi kravinu nez jsem cekal ;)

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 23. bře 2008 17:34:00 
Offline
nováček

Registrován: pon 17. bře 2008 01:00:00
Příspěvky: 15
No jsem domluvenej kdyby byl problém můžu to vrátit a půjdu si pro něj osobně tak ho hned zkusim jestli to funguje nebo ne...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 23. bře 2008 17:40:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4814
Bydliště: Praha
KdyžTi ho zapůjčí, tak ho jdi hned otestovat na stacionář - Čimická, nutné očekávané výsleky najde? zde na webu, cokoli jiného je špatně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 23. bře 2008 19:14:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
vlado24 píše:
No jsem domluvenej kdyby byl problém můžu to vrátit a půjdu si pro něj osobně tak ho hned zkusim jestli to funguje nebo ne...

Tak koukám, že jsi to vyhrál Vlado24. Cena zajímavá a co dodat - snad jen ze gratuluju a snad ze vse bude OK. Tak se pak pochlub jak dopadl test ;)

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz