V autě, ve kterém teďka jezdím, je instalovaná sada RX75 Plus, o které prodejce na svých stránkách píše: [i]Beltronics Vector RX75PLUS je následovník modelu Vector 975R. Jedná se o pevně montovanou sadu, kdy uvnitř vozu je pouze řídící jednotka a anténa i laserová čidla/ružidla jsou vně vozidla. Detektor ve verzi PLUS je oproti standardní verzi rozžířen o aktivní laserovou rušičku a tvoří tak jediný komplexní ochranný systém proti měření rychlosti (v zahraničí je jedním z nejoblíbenějších a získal si velice zajímavou přezdívku - "police anihilator"). Policista během laserového měření vozidla pak není schopen odečíst rychlost a tedy ani pořídit obrazovou dokumentaci přestupku. Tento nový model má kompletně přepracovanou řídící elektroniku s novým modelem procesoru a maticovým stavovým displejem známým z modelů 995. Ovládání je stejně jednoduché a intuitivní jako u modelu Vector 995. Účinnost laserového ružení na v ČR používané laserové měřiče Prolaser III jako jediný spolu s Blinderem M20 dostal v testech známku 100%.[/i]
"Odborná" montá?, kterou daný prodejce zajistil, byla provedena tak, že do předku bylo namontováno pouze jedno čidlo Blinderu a vůz bylo možné změřit prakticky na jakoukoliv vzdálenost! Tužil jsem, že ani belovská část nebude fungovat tak, jak má a tak jsem si raději umístil na přední sklo svou starou 995CZ... Přiznám se ale, že takovej propad jsem nečekal! Videa připravuju