Právě je úte 27. říj 2020 13:37:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21. led 2007 20:30:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Pěkné, pěkné...

Zkuste někdo natočit V1 na stejným místě...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22. led 2007 10:20:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Falešné poplachy nejsou jenom o citlivosti ale také o softwarové filtraci signálů, aby detektor skutečně reagoval na signal z radaru. Citlivost se dá omezit zmenžením vstupního otvoru pro signal, např. nějakou kovovou folií.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22. led 2007 12:27:00 
Antiradary BEL píše:
Stacionar na Opatovsky je aktivni? Tak to mam kousek a mohu porovnat 995 CZ i V1, ktery ted zrovna testuji! :shock:

PS: Ty falesne poplachy po meste u V1 jsou teda fakt nic moc, tohle uz nove CZ detektory davno nedelaji. :?

JJ na Opatovsky je aktivni.. Uz asi dva a kousek tydne, ja prave kdyz jsem prodaval muj "super detektor" Bel 995 US, tak ten typek co jsem mu ho prodaval, ma kousek bydliste, takze podle toho to vim... Jinak u US verze to pipalo cca 5s proti stacionaru a po smeru stacionaru cca 1s, takze vlastne az v paprsku... Takze testujte, dokud tam jeste je, jinak nam ho vemou a budeme muset hledat dalsi kus a podle me v Praze to je jedina krabice co funguje, neberu Zlichac a tu ceduli v Patackovy.. :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22. led 2007 19:37:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
gebič píše:
Tak jsem dneska trochu potrápil stacionár na Opatovský, vzal jsem si k srdci rady Roberta a natocil to tak jak rikal... :). Tak tady je muj vytvor, jen podotykam, je to toceny N70, takze kvalita je tak tak, ale podle me na mobil dostacujici.. :p



Tady je pro porovnání V1. První záběr je nejlepší detekce druhý nejhorší. V1 je sice citlivější ne? Bel995CZ, ale jsou to rozdíly poměrně malé. Při jednom průjezdu V1 zachytila na odjezdu radar hned za kruhovým objezdem, ale nebral jsem to jako standardní detekci.


_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22. led 2007 20:12:00 
Tak jsem to porovnal podle casu od pipani k prijezdu k radaru a vyslo mi:

Prijezd BEL 995 CZ:
Prvni prijezd: 16,8s
Druhý prijezd: 15,9s

Odjezd BEL 995 CZ:
Prvni odjezd 5,4s
Druhy odjezd: 5s
--------------------------------------------------------------------------------------
Prijezd V1:
Prvni prijezd: 17,6s
Druhý prijezd: 15s

Odjezd V1:
Prvni odjezd: 9s
Druhý odjezd: 6,4s
--------------------------------------------------------------------------------------
Takze na odjezdu nema Bel 995 Cz proti V1 sanci, toto muj vysledek, na prijezdu bych rekl srovnatelne... 8-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 23. led 2007 01:47:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Pravda, autobus tam stojí nebo jede. Na třetím videu i čtvrtém, které jsem pořizoval autobus není a detekce je skoro stejná jako nejlepší, takže tím to není.

Až budu mít chvíli, pořídím video ve vertikální poloze, mohlo by to být zajímavé (zkusím ještě Quintezz at je sranda).

Jenom pro zajímavost udělal jsem ještě čtvrtý průjezd, kdy detektor nebyl na sluneční cloně spolujezdce, ale na skle - citlivost byla strejná jako na cloně.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 23. led 2007 12:58:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Antiradary BEL píše:
Apropo, pokud je to stejny radar jak pred 2- 3 lety, tak 940/945/960 ve vertikalni poloze reaguji na odjezdu jeste pred krizovatkou, takze by bylo zajimave zjistit, jak by reagoval V1 "nastojato".


Tady je video dle přání :)


_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 23. led 2007 13:47:00 
Pekne, jen nechapu jak je mozne ve ve vertikalni poloze je antak o tolik lepsi?? Tak taky az tam pojedu ve ctvrtek, tak to musim zkusit zajima me jestli i Bel na odjezdu bude lepsi... :).

Ps: Ten stacionar umi fotit oba smery, nebo jenom prijezd?? :lol:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 25. led 2007 21:33:00 
Zdravim, jsem dneska poridil zase nacapany chlupaty, za zdi v Modranech a chytali tam jako blazni, i kdyz snezilo, tak jim to nevadilo. :). Takze konecne nazorna ukazka mezi CZ verzi a US verzi a ta detekce je opravdu propastna.. :D

CZ verze:
www.youtube.com/watch?v=SwTMFspLKAM

US verze:
www.youtube.com/watch?v=tBe0mEZAyYw

Srovnani mereni:CZ
Prvni mereni: 9,5s pred radarem
Druhe mereni: 11,8s pred radarem

Srovnani mereni: US
Prvni mereni: 1,5s pred radarem
Druhe mereni: 5,5s pred radarem

Myslim, ze vice k tomu nema cenu dodavat.. :D



Naposledy upravil gebič dne čtv 08. úno 2007 19:24:00, celkově upraveno 1

Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26. led 2007 00:10:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Pěkné video, já tam jezdím skoro každý den a nikdy je nechytím :( Je vidět že CZ prostě je někde úplně jinde ale to říkáme ž mnoho let :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26. led 2007 11:42:00 
Me to jen prekvapilo, jel jsem tam okolo 19h a najednou si rikam, jak to, ze antak pipa, preci v -4 stupnich tady nebudou plasit?? No a byli tam hosani, ale musim rici, ze kousek dale meli celkem peknou sbirku ridicu, ale poprve to jsem jeste netocil, jelikoz jsem o nich nevedel, me tam sprasil nejakej starsi BMW, ale malem to ani u tech poldu dole, jak vybiraji neubrzdil... Zastavil cca 50m za nima.... :D . Oni za tou zdi, kdyz je pekne maji trojnozku, tedka tam meli samo auto, jelikoz byla fakt kosa a nezavidim to tem poldum jak dole chytali... Ale jsou tam tak 2x az 3x do mesice, tedy zhruba, pokud je pekne i vicekrate, ale v zime je tam vidim poprve a to tu jezdim tak 3x do tydne... Pripada mi to ta stejna parta co chytaji na Modransky... :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26. led 2007 16:48:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Kde přesně to tam je? Požli souřadnice třeba z mapy.seznam.cz
A přížtě hoď i info na radary.cz - já chci taky někde testovat. ;)

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26. led 2007 18:38:00 
Tak tady mas souradnice na radar za zdi, kdyz je pekne trojnozka, kdyz zima ta auto, tedka tam jsou dost casto... :). Ale je to fakt o nahode... :).

Loc:50°0" onclick="window.open(this.href);return false;" class="postlink">http://www.mapy.cz/?mapType=base&portHeight=722&portWidth=908&query=Loc%3A50%C2%B0%200%27%208.77%22%20N%2C%2014%C2%B0%2024%27%2041.59%22%20E]Loc:50°0 '8.77"N, 14°24'41.59"E


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29. led 2007 17:02:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 71
Bydliště: Policejní stát
Kde je přesně ten funkční stacionář na tý OpatovskýžJá tam jel minulý čtvrtek a bez detekce. :?

_________________
Target 550 Euro
Nokia N82 s TomTom 6 a Poi
SMS s radary a Radio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29. led 2007 17:09:00 
Rullez píše:
Kde je přesně ten funkční stacionář na tý OpatovskýžJá tam jel minulý čtvrtek a bez detekce. :?


Vis kde je kino Galaxie?? Tak ta rovinka kolem ni, kolem metra Háje a tam je 40km/h a krabice a je funkcni cca od zacatku ledna... :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz