Ice píše:
kde a jak umístěnou ji má?? co ji dát víc do auta aby byla víc ve "stínu" a nepralo do ní tolik slunce nebo za černou clonu nahoru na vrch skla. a nebo jednoduže v menu vypnout LASER a má? klid. stejně když ti pípne tak si ž změřený. A ani když tě měří tak aby ti trefili čidlo detektoru je pravděpodobnost velmi malá. čili je to jen ifno že ti trefili detektor nebo slunce.
Stred skla, de facto pod zrcatkem, tak v 1/3 vysky nad palubovkou. Clonu cernou ani zelenou nemam, navic je vertikalne, takze moc dalsich mist kam ji umistit nemam.Vypnout laser muzu, ale prijde mi to jako vyrazeni klinu klinem - zaprve doposud jsem mel 100% detekci laseru, zatim jsem narazil asi na 10 mereni a pokazde uspesnost, takze nemuzu souhlasit s nekteryma, ze to zameri laser jen ve 20 - 50% pripadu. V regionu meri laserem jen mestaci, a ve meste jezdim slusne, a kdyz uz jedu o krapet rychleji, moje spickove brzdy to uz 3x zvladly zkorigovat, takze pro mne to cidlo proste vyznam ma, at si kdo chce co chce rika....
Ovsem kdyz mi to pri prujezdu mestem rve alarm a do xichtu sviti slunko, je to na mažli, pac nevim co se vlastne deje