LUB píše:
Tak se mi o víkendu povedl docela pěknej testík v Plzni kdy jsem si ověřil, že zásadní vliv na detekci má i počasí. Testoval jsem všechny držáky ( horizontal, vertikal i 45°) a to při několika průjezdech za dežtě a několika průjezdech za dva dny kdy bylo super počasí. Detekce vesměs totožná při každém průjezdu jen se to ližilo dle použitého držáku. Vítěz jednoznačně vertikal za super počasíčka!!! Na mapce můžete posoudit sami
Tak jsem dnes opět zavítal do Plzně a toto místo je stále "aktivní". Detekce s V1 3.858 +- jako horizontal za sucha. Počasí silnice suchá, mlhavo. Moje umístění dost problematické, P307, pokovené čelní sklo, V1 vzhůru nohama
v té začerněné plože u zrcátka horizontálně v doma udělaném držáku, ale není vodorovně, ale kouká do kopce. Jinak nejde v tomto autě používat.
Cestou do Plzně jsem potkal PČR na pumpě mezi obcí Červené poříčí a Borovy na kávě, a nechali zapnutý radar. Je trožku třeba to tam znát, jinak je to nic moc vypovídající. Radar v autě, za stromkama, tankujícíma autama, stojanama a dost daleko od silnice. Mapka zde: