Roberte není zač. Když můžu, tak pomůžu
Doufám, že v případě vychytání nějaké té mouchy si to nenechá? pro sebe a podělí? se se mnou
.
Ještě jsem chtěl pár věcí pro všechny. Tento projekt (vertikální držák) jsem začal čistě jako soukromý z důvodu, že na trhu je v této oblasti díra a já ho prostě chtěl, ale v žádném případě jsem neměl v úmyslu masovou výrobu. Možná i proto, že vím, že
VžDY se najde někdo nespokojený a já nechtěl poslouchat případné nespokojené reakce. To že jsem z mého výsledku nadžený já neznamená, že nutně musí být vžichni. Kdo si bude držák vyrábět, by? podle mých náčrtků, do svého díla zahrne i svou zručnost a to může vést k úplně jiným výsledkům, ne? k jakým jsem se dopracoval třeba jážmůže to být horší, ale samozřejmě stejně tak i lepší
. Rozhodně záleží i na dalších faktorech, ale lidský faktor je myslím dost důležitý. Také si dejte pozor na to z čeho budete vyrábět a jakou tlou??ku zvolíte! Já zvolil dostatečně tvrdý materiál s tlou??kou takovou, aby to bylo k mému detektoru jak se říká tak akorát na fest, abych zabránil případnému ?vrklání? detektoru a pokud použijete slabý metriál, tak právě k tomu může docházet a nespokojenost je na světěža přitom zdánlivá banalita že? No každopádně jsem chtěl ale dát všem k náhledu můj výtvor jelikož si myslím, že by to bylo ode mě docela sobecké kdybych nedal, když vím, že spousta lidí na obdobný výrobek na trhu čekali. Takže pár slov pro případné kritiky: to jsem ale hodnej co?!?
Možná ještě poradím, že jsem packu na kterou se detektor nasazuje vyblejskal na ležtičce kovů, tak aby to bylo sice na fest, ale aby se snáz detektor nasazoval a sundaval...díky tomu lze detektor sundat i jednou rukou co? před vyležtěním nežlo. Zbytek držáku je pro zneviditelnění z venku auta stříknut černě, ale to je z fotek patrné, takže kombinace černo chromová je docela efektní. Před samotnou výrobou si také raději přeměřte hlavně rozměry na detektoru kam se držák zasouvá, tak abyste se vyhnuli tomu, že to nebude ?na fest? jak vertikálně, tak horizontálněžvšeho moc ?kodí, ale málo samozřejmě také. Rozměry které jsem naměřil já se nemusí shodovat s važimi (třeba to máte víc vožoupanýža nebo já...samozřejmě myslím detektor
)
No myslím, že ž to tlachání asi stačí. Jen na závěr řeknu, že kdo má pochybnosti, že mu držák nemusí ?fungovat?, tak až se do výroby raději ani nepoužtí a třeba vymyslí, navrhne a komplexně zpracuje jiný typ držáku a pak se případně o výsledek s náma podělí jako jsem to udělal já. Třeba i ragamixův držák
http://www.ragamix.szm.com/antiradar/vertical_bracket_bel03.jpg je také velice zajímavý, takže nikde není psáno, že se nedá vymyslet úplně jiná varianta vertikálu která bude třeba vyhovovat zase někomu jinému. Vždy? to vžichni známež100 lidí = 100 různých názorů. Takže kdo se pustí do mé varianty, tak přeju pevné nervy a přesnou ruku a kdo do jiné, tak vlastně to samé