Právě je ned 29. lis 2020 09:00:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pon 22. dub 2019 13:07:19 
Offline
čtenář

Registrován: sob 19. srp 2017 18:07:43
Příspěvky: 4
Zdravím, při nákupu auta jsem v přihrádce objevil starší antiradar, bez příslušenství, číslo produktu je
bd006107 1208, poradí mi prosím někdo jestli je to euro nebo usa verze? Díky za info.
Případně bych rád koupil napájecí kabel a přísavky na okno, klidně použité, potřebuji jen vyzkoušet jestli je funkční.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pon 22. dub 2019 20:21:26 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2864
BD je euro verze. Je z roku 2008, takže dle mého citlivost už bude na odjezdu celkem horší...

_________________
950MCZAL4 + Genevo MAX
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pon 22. dub 2019 20:40:02 
Offline
čtenář

Registrován: sob 19. srp 2017 18:07:43
Příspěvky: 4
Díky za odpověď. Potřeboval bych někoho z Brna kdo by byl ochoten zapůjčit kabel, jen na vyzkoušení jestli antiradar vůbec funguje-upřímně se mi nechce kupovat kabeláž a přísavky, když by neměl fungovatx


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 23. dub 2019 18:11:53 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4816
Bydliště: Praha
Tuším, že je tam klasická RJ 45 (nebo RJ 11) - zítra se ti podívám, stačí vzít RJ 45/11 kabel a zapojit na 12V; která z linek je pod napětím Ti vyfotím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 23. dub 2019 21:21:36 
Offline
člen

Registrován: úte 20. lis 2012 00:45:10
Příspěvky: 318
RJ11 ale zapojenie neviem.

_________________
Genevo Pro + AntiLaser ALP Quad + podľa potreby Genevo One M


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pát 26. dub 2019 11:16:55 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
pin 3 - zem
pin 4 - +12V


Přílohy:
bel940_side_lb.png
bel940_side_lb.png [ 65.15 KiB | Zobrazeno 2622 krát ]

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: sob 27. dub 2019 22:29:34 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4816
Bydliště: Praha
Ahoj, je to tak, dnes jsem to měřil zapojený v autě a napětí jsem naměřil na červeným, zem mi pípala na zeleným - mám kabel s "mute" funkcí, což budou zbylé dva vodiče. Za mě tedy napájení via středové vodiče.Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2019 10:22:56 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
snail píše:
mám kabel s "mute" funkcí, což budou zbylé dva vodiče.

Mute, tedy přesněji regulace hlasitosti, je mezi piny č. 2 a 3, t.j. pin č. 2 se připojuje na zem.

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: sob 04. kvě 2019 12:06:13 
Offline
čtenář

Registrován: sob 19. srp 2017 18:07:43
Příspěvky: 4
Zdarec, kabel už mám, vypadá to, že všechno funguje. Jen se chci zeptat, který pásma vypnout a který zapnout. Díky za info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: sob 04. kvě 2019 21:21:36 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4816
Bydliště: Praha
Vše vypnout kromě Ka 34.0 a 34.3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: ned 05. kvě 2019 09:44:37 
Offline
čtenář

Registrován: sob 19. srp 2017 18:07:43
Příspěvky: 4
Je tam x, k, ka narrow, ka n1, ka n2, ka n3, ka n4, pop, ku, lsr, sws, ale to co píšeš tam není.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: ned 05. kvě 2019 10:43:10 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8841
Bydliště: Zlínský kraj
Zkus si projít aspoň manuál.....pak pochopíš že to tam je.

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo MAX ***
*** Genevo One S ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: ned 05. kvě 2019 14:46:02 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4816
Bydliště: Praha
Badlands píše:
Je tam x, k, ka narrow, ka n1, ka n2, ka n3, ka n4, pop, ku, lsr, sws, ale to co píšeš tam není.


jj, manuál je základ....

ale usnadním ti to:
KaN1 = 34,0 GHz
KaN2 = 34,3 GHz
KaN3 = 34,7 GHz
KaN4 = 35,5 GHz

:rock


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pát 30. srp 2019 09:34:21 
Offline
čtenář

Registrován: pát 30. srp 2019 09:24:12
Příspěvky: 2
Dobrý den.Povedlo se mi odpálit antiradar.Vytáhl jsem ho ze zásuvky a po opětovném zapojení už nenaskočil.Pouze při každém vsunutí do zásuvky se na kabelu na malinký okamžik problikla červená a zelená diodka.
Nemáte někdo možnost mít schéme zapojení? Psal jsem na prodejce a řekli mi,že už to je starý typ a že odešla deska a už se nedá sehnat.Kamarád co to rozebral řekl,že došlo ke zkratu na kabelu a následně to odpálilo něco na desce.Jenže bez schématu že to je stylem pokus omyl.Proto se ptám Vás tady.Náhoda je blbec a za zeptání nic nedám.
Děkuji předem za odpověď
Víťa


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pát 30. srp 2019 15:55:44 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2864
Existují dvě možnosti:
1) Detektor půjde zapnout tlačítkem PWR - je jen vypnutý.
2) Detektor nepůjde zapnout tlačítkem PWR - Je na 99% na vyhození.

_________________
950MCZAL4 + Genevo MAX
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz