Právě je pát 30. zář 2022 18:00:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: sob 31. srp 2019 22:19:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4880
Bydliště: Praha
Možná Msp_x by mohl poradit, ale na 99% je to jak psáno výše - bye bye... Sice si možná odpálil jen nějaký kondík, ale krátkodobě tak bylo přepětí a nevíš, co to udělalo dál.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: pon 02. zář 2019 10:04:08 
Offline
čtenář

Registrován: pát 30. srp 2019 09:24:12
Příspěvky: 2
Jasně proto jsem se poptával po tom plánku.Kamarád tam vyměnil nějaký tranzistor a nějaký MoS či jak se to jmenuje a naskočil mu,ale dle něho to ještě není komplet.Ještě tam je někde nějaký problém.Byl zkrat i na kabelu,ale ten řekl,že opraví,že to problém není.Tak uvidíme co a jak.
Každopádně děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 10. zář 2019 16:12:42 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4501
No já z elektrotechnického hlediska moc nechápu, jak by zkrat na napájecím kabelu mohl způsobit zkrat či přepětí uvnitř detektoru, ale to je jedno.

Spíš mě zaráží tvá naivní představa, že by k nějakému výrobku dnes šlo sehnat schemata. Obzvlášť k něčemu tak spotřebnímu. Výrobní náklady jsou tak nízké, že to nikdo neopravuje. Ani výrobce. Prostě se to vyhodí. Taková je doba. Platíš především značku, vývoj a marži. Samotná výroba je tak laciná, že pro prodejce vyjde levněji vyrobit nový kus, než zaplatit půl hodiny práce kvalifikovaného člověka. Servis neexistuje. Teď mluvím globálně - ne jen o detektorech.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: stř 18. zář 2019 09:43:43 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
Tohle je z Bel940, ale RX65 by to mělo mít stejně. Zdrojů napájení je tam více, ne všechny mám zdokumentované.


Přílohy:
bel940_pwr.pdf [33.3 KiB]
175 krát

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2022 17:47:47 
Offline
čtenář

Registrován: úte 16. srp 2022 17:42:21
Příspěvky: 6
Zdravím Vás,

přes známého jsem dostal antiradar rx65 professional . rád bych zjistil jestli je tento dostačující na dnešní dobu je to spíše jen na okrasu .

jsem uplný lajk v nastavení antiradaru a rad bych zjistil jaké je ideální nastvení radaru . koukal jsem do manuálu a doporučuje se vypnout pásmo X a K - když jsem vypl pásmo K tak mi to nepípá na klasické radary v obcích a městech tak nwm jestli to je dobře .

proto bych Vás porosil o nějaké zkušenosti a radu jak s tím naložil a jaký rezim používat - město, dalnice a nebo auto sken .

jinak momentalně mam X off - K -off K-narow . K1 -on K2-on - K3- off K4 - OFF a laser -ON


Moc děkuji za Vaše odpovědi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2022 18:00:48 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4880
Bydliště: Praha
vhodné laser off, funkce k ničemu, i kdyby to laser vzalo, seš už změřený. jinak je to ok, info tabule jedou v K pásmu, ve kterém policie u nás neměří.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2022 19:45:03 
Offline
čtenář

Registrován: úte 16. srp 2022 17:42:21
Příspěvky: 6
snail píše:
vhodné laser off, funkce k ničemu, i kdyby to laser vzalo, seš už změřený. jinak je to ok, info tabule jedou v K pásmu, ve kterém policie u nás neměří.



Ok a jak mam mít nastaveno ten MOD ? - město, dalnice, nebo auto sken ?


a co se týče aktualizaci software nebo tak něco lze to ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2022 19:58:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4880
Bydliště: Praha
Dálnice, největší citlivost.
aktualizace nelze, ale není potřeba, pokud je to funkční EU verze


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: úte 16. srp 2022 21:46:44 
Offline
čtenář

Registrován: úte 16. srp 2022 17:42:21
Příspěvky: 6
A jak zjistím zda je to česká verze ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: stř 17. srp 2022 06:20:04 
Offline
čtenář

Registrován: úte 16. srp 2022 17:42:21
Příspěvky: 6
snail píše:
Dálnice, největší citlivost.
aktualizace nelze, ale není potřeba, pokud je to funkční EU verze



A jak prosím.zjistim.zda mám verzi určenou pro EU . Je to někde na štítku nebo tak něco ? Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: stř 17. srp 2022 07:17:27 
Offline
čtenář

Registrován: úte 16. srp 2022 17:42:21
Příspěvky: 6
Ještě mám dotaz ohledně nastavení v programech

Pilot : hwy
Voice: on
PwrOn: fst
Meter: tec
aMute: on
City: lox


Díky za odpověď jelikož v tomto se také nevyznám


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz na verzi rx65 professional
PříspěvekNapsal: stř 17. srp 2022 09:04:21 
Offline
čtenář

Registrován: úte 16. srp 2022 17:42:21
Příspěvky: 6
A co se týče verze euro tak když se antiradar spouští tak to píše : rx65e


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz