msp_x píše:
Myslis tyhle zvuky
http://www.stinger.com/soundsdsi/ ? Ja tam problem se srozumitelnosti nemam. Co je mysleno "seeeens" nevim, mezi zvuky to neni Nejpodobnejsi mi prijde "exceeding".
Je mi jasné, že Ty ne...
Ale databáze tedy nic moc... Kamera na červenou je pořád značená tak, jak již naznačil x2005 - čili nic moc

O upozornění na červenou a okamžité měření průjezdové rychlosti křižovatkou nemůže být ani řeč - takhle si nejlepší databázi také nepředstavuji. Navíc to žvatlání je fakt děs - to aby se člověk soustředil, co to povídá a s jakým přízvukem. Tohle nikdo s česky mluvícím Protectorem nemůže srovnávat ani z legrace.
Grafické znázornění smajlíkem je sice moc prima, ale odvádí to pozornost řidiče - i zde mi přijde rozumnější slyšet hlasové až hlasové upozornění na překročený limit než sledování smajlíka na displeji.
A když jsme u toho displeje, tak v noci je to úplná katastrofa, jak to šajní do ksichtu. Musel jsem to sundat, ale pak jsem byl ochuzen o tamagoči grafiku a hlavně nebylo možné tlumit stovky FP v K pásmu. Pro rejpaly - byl jsem v Rakousku, kde se K pásmu vcelku běžně měří....ale jenom průjezd Poysdorfem je zatížen asi 6ti FP!! Takže musím trvat na svém názoru, že rozkopat koule tomu, kdo se zasadil o K pásmo v SK a svědomitě prohlašuji, že když to nějaký prodejce AR techniky dotáhne i do ČR, tak mu půjdu osobně nakopat prdel.