kamsal píše:
Honza370 píše:
V Moravskoslezském kraji jsou takovéto Octávie celkem 3:
-tmavě modrá 6T7 3952 (viděna na D1 a R56)
-stříbrná 6T7 3947 (okolí FM směr na Nový Jičín a Frýdlant nad Ostravicí)
-tmavě zelená 6T0 2468 (viděl jsem jí jednou loni popojíždět v koloně na Rudné)
jinak mám RZ i jiných vozů (hlavně Moravskoslezský kraj), ale v tabulce Excelu. Pokud někdo dá kontakt, mohu to přeposlat a může se to přidat do stávajícího seznamu.
Ještě je
tmavě šedá. Poprvé jsem ji viděl při samoodchytu v Komárově u Opavy R11. Podruhé s ní stáli v Ostravě u křižovatky Plzeňská x Nad Porubkou, kde neměřili, ale dělali živý semafor kvůli opravovanému Svinovu. A včera viděna i s detekcí na R56, ve Frýdku Místku, ul. Beskydská u Lidlu. Na RZ jsem se v prvních dvou případech nezaměřil a včera jsem ji nestihl přečíst. Ze záznamu z mé šuntkamery ji nemám šanci přečíst. Mám už ji v merku dlouho, ale zatím nemám RZ.
No tak to bude asi ta 6T0 2468. Psal jsem sice tmavě zelená, ale je to taková neurčitá barva. Jinak na konkurenčním vebu je i fotka jak stojí před Globusem
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... &start=105 což by i vysvětlovalo, že měřívá v Opavě. Když se tato auta pořizovala, tak říkali že jedna má jedzit převážně trasu FM -NJ, což je ta stříbrná, další po Ostravě to je tam modrá a ta poslední po celém moravskoslezském kraji, takže to by odpovídalo. Ale jinak tím Plzeňská a Nad Porubkou se nekřižují. Ale jestli máš asi na mysli vjezd na Rudnou z ul. Nad Porubkou, tak tam jsem jí viděl taky.