Asi jsem byl naivní, když jsem od některých uživatelů očekával odpověd - je to tak a tak, nebo ne, to a to je blbost apod.
Ale stejně všem Děkuji.
Jinak z reakcí je vidět, že peníze vládnou světu a tomuto fóru také. Jako by se někdo bál, co kdyby náhodou ten jeho detektor nebyl ten nejlepší.
Strávil jsem dost času pročítáním fóra, udělal jsem si aspoň trochu představu kdo je kdo a snažil se jen shrnout vyčtené poznatky a dát k nim dotazy. Samozřejmě každý prodejce bude vychvalovat jen to své zboží, ale pokud zde nebudou diskutovat uživatelé, pak toto fórum trochu ztrácí smysl. Sice chvíli je docela zábava pozorovat boj klika-Bell versus klika-V1, ale myslím, že ostatní zajímají opravdu jen fakta.
Nebylo by vůbec špatné, pokud někdo shání antiradar, kliknout do fóra, podívat se co se momentálně vyplatí koupit, jaké jsou nedostatky, na co si dát pozor, a ne procházet tisíce starých příspěvků a složitě hledat informace.
Myslím že mé původní dotazy byly jasné, ale pozor, má smysl se bavit opravdu jen o aktuálních verzích detektorů, že nějaká stará verze neuměla něco apod. nemá smysl.
Zatím se zdá být nejlepší volbou mezi přenosnými detektory pro ČR RX65E. Pokud by se ale podařilo pro ČR "vyladit" V1, tak pak bude asi pořadí jiné.?
P.S. Když čtu některé reakce, tak nevím jestli mám být nažtvaný nebo to nechat být, snažím se, co to dá, zformulovat dotaz a pak toto.
A pokud někoho zajímá ip, tak nemůžu reagovat ne? - hledej, ?mudlo.