Vybavení:Bel 965CZ
Bel 995CZ
V1 3.856 Euro Mode
V1 3.858 Euro Mode
Target 550 Euro
Target 550 Euro
Bel 975R CZ
Bel 975R CZ
Bel STi US
Bel rx65 US
Bel 960CZ
Stacionár na Opatovské Loc: 50°1'56.52"N,14°32'5.18"E
Zobrazovaná frekvence 33.975 až 33.999
Celková mapkaVysvětlivkybarevné čtverečky - začátek souvislé detekce
barevné křížky - začátek nesouvislé detekce
Detektory byly umístěny na cloně spolujezdce, na čelním skle nahoře i dole. Libovolně buď kombinace více spužtěných detektorů nebo jen jeden detektor samostatně. Všechny detektory horizontálně.
Moje subjektivně-objektivní poznatky:
1) Jsem velmi mile překvapen vyrovnaností detekce pevných sad
2) Jsem mile překvapen kvalitou detekce Target 550 (předevžím na příjezdu)
3) Čekal jsem, že V1 bude "větší bomba"
4) Nevyrovnanost detekce 965CZ/995CZ je pro mě zklamání
5) Překvapivě velký rozdíl v detekcích, pokud je detektor umístěn na sluneční cloně nebo dole na čelním skle (ve prospěch umístění dole). To může být specifické pro dané místo a typ radaru.
6) Více zapnutých detektorů se opravdu ovlivňuje. Některé kombinace více, některé méně. Kombinace zapnutých detektorů nejsou nikde uvedeny ani zohledněnu v tomto testu.
7) Bel STi - na příjezdu použitelné, na odjezdu propadák. Je to celkově hodně specifický detektor.
8) Tohle místo "na odjezdu" není vlastně pořádný odjezd. Detekují se tady vlastně jen odrazy od protijedoucích aut. Je tedy potřeba tuto část brát s určitou rezervou.
Pokud bude čas, udělám jiný test. Vždy pouze jeden zapnutý detektor, na stejném místě v autě, několik průjezdů, minimální provoz.
P.S.: Detektory zapůjčili dva konkurenční prodejci, takže "?ádní falešní sobi". A také děkuji za pomoc.
P.P.S.: Videí je cca 0,5GB. Pokud by je někdo chtěl vidět, rozmyslím, jak je vystavit.