Takže dneska jsem strávil asi 8 hodin na oddělení pčr. Mam z toho asi tak dva poznatky ... je celkem jedno proč jsem tam byl, mělo to co dočinění s 361/2000 Sb. a na to navazující další paragrafy kde hrozí dotyčnému odnětí svobody až na 2 roky. Nejdřív jsem 4 hodiny poslouchal že jsem doslova "hňup", "blb" a tak dál.
Dnes tam přijdu, a na základě mé výpovědi z předešlého dne (bohužel podepsané) se mi paní pokouší udělit pokutu (blokovou). Na stanici! Za nějakou píčovinu. Tak jsem se jí zeptal kolik je za to bodů ... ona že neví, že zákony všechny nezná (DOPÍČI, ta ženská co se mi zrovna snaží dát pokutu mi říká že nezná zákony!!!), mam to někde nahraný v telefonu. Řekl jsem, že to potřebuju vědět a až pak možná budu něco podepisovat. Tak tedy za chvíli přišla s tím, že je to přestupek který se neboduje (což jsem si dohledal v telefonu ještě než se vrátila). V tu chvíli mi přišlo přijatelnější zaplatit litra, než tento mnou vytvořený problém nechávat řešit před správním orgánem (přijatelnější vůči lidem, kteří by to za mě řešili) = jelikož se nejedná o bodovaný přestupek tak je mi to celkem jedno.
Takže první poznatek je že policistka se přiznává k tomu, že zákon, za který se mě v danou chvíli snaží penalizovat doslova NEZNÁ!
A druhý je ten, že nikdo neví co dělá.

Takže samozřejmě jsem kripl co kecá úplný nesmysly, internetový hrdina atd. A je mi to fakt jedno, nebudu nikoho přesvědčovat o ničem, dokazovat že si nevymýšlím atd.