Právě je pát 27. lis 2020 13:36:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. pro 2006 10:15:00 
Offline
čekatel

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 128
mám vyhřívané sklo a NO PROBLEM - je to kus od kusu ;)

půjč si u někoho ( např. u A-BELa ) detektor a vyzkoužej :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. pro 2006 16:37:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 29. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 6
Citace:
presne. ina moznost momentalne neni.. CZ verzia alebo v1


Potom bych měl ještě pár dotazů, abych za chvíli neřežil to samé...
1.) Existuje taky nějaká americká a CZ verze Valentine ONE?
2.) Píšete zde, že z BELů je asi nej 965, co třeba 995??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. pro 2006 19:52:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Badus píše:
Potom bych měl ještě pár dotazů, abych za chvíli neřežil to samé...
1.) Existuje taky nějaká americká a CZ verze Valentine ONE?
2.) Píšete zde, že z BELů je asi nej 965, co třeba 995??


1. Česká verze není potřeba, protože V1 již má od výrobce zúžené Ka pásmo, tak jako CZ verze Beltronics.
2. 995CZ jsem viděl i poměrně málo citlivou, ale mohlo to být její závadou. Já bych nedělal žádné experimenty a v tomto případě bych volil 965CZ.

Možná se mýlím, ale já si myslím, že dodavatel verzí 965CZ nebo 995CZ bude mít v novém roce problémy s dodávkami, protože HW Beltronics doznal značných změn a je docela možné, že se mu nepodaří vyřežit CZ úpravu tak, jako u předchozích verzí.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 17. pro 2006 21:48:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 10
Plzeň Sukova, V1, dva průjezdy, oba +- stejná detekce. Vžimněte si umístění radaru, při průjezdu na odjezdu radar otočen na druhou stranu!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 18. pro 2006 00:34:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Moc pěkná detekce, Vé jednička je prostě jednička :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 18. pro 2006 09:35:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Ice píše:
jj detekce je super. na jiném (původním foru AR) psali i další zkušenosti a testy s 965CZ a ta měla ještě lepší detekci. Ale tam je to asi dáno těma odhlučnovacíma zdma.


Lepší detekce 965CZ bude spíš tím, že ja.ja neprojižděl kolem autosalonu, ale otáčel se tam, takže přížtě bude muset otáčet dále :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 25. zář 2007 20:01:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Chtěl bych poprosit kdybyste někdo náhodou ještě tento týden projížděl Plzní a narazil na radar v těch jejich budkách, tak mi prosím napište PM (SZ) kde že se to měří. Chtěl bych si o víkendu něco testnout a nechci kvůli tomu jezdit pět hodin po Plzni. Díky předem

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 26. zář 2007 08:25:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Jooo zezdím tam často:dálnice Praha-Plzeň.Přímo na začátku Plzně je první pěkná detekce a cca 700-1000metrů další radar a pěkná detekce.Jediné co nevím,jestli je někdy vypínají.Pravděpodobnost,že by byli oba vypnuty je malá.Já to nikdy nezažil.Pro testování mohu jen doporučit..

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 26. zář 2007 15:11:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
ota: Díky za info...je to paradox, ale DOUFÁM, že budou zapnutý :D Já jsem právě nevěděl jestli mají jen jeden radar a koluje po Plzni, ale teď jsi to vyvrátil. ž jim asi ten jeden dost vydělal a přikoupili za pokuty další. Díky Oto
P.S. Nikde na POI.CZ nemuzu najit souradnice tech dvou stacionaru na trase Plzen-Praha....nemate je nekdo prosim??? Nejbliz dalnice je stacionar Plzen-nepomucka a nebo mobilni na D5 prvni sjezd na Plzen, ale je tam jen jeden...pak jsou dva stacionary na Rokycansky...a to asi bude nejspis vonco...ze?...diky

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 30. říj 2007 23:30:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4816
Bydliště: Praha
Antiradar po pěti letech

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007102901


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 20. lis 2008 01:54:00 
Offline
čekatel

Registrován: stř 16. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 109
Já ž nevim, kam bych to hodil, tak třeba sem, snad to tu ž někde není :)

Narazil jsem na YouTube na celkem zajímavé video ohledně testování detektorů na lasery:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bCT3XMm7H-s&feature=related[/youtube]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz