Tak mám zase nový způsob, jak ukrýt přední SPZ. Blátíčko a igelitky ž nepoužívám, přeci jen si myslím, že na sebe zbytečně člověk upozornuje a můžou ho zastavit jen kvůli tomu..Před pár dny jsem nažel na parkovižti docela hezkou SPZ, kterou jsem si nasadil na místo té původní,tu jsem schoval do kufru. Úsekové měření je tak vyřeženo a na první pohled nikdo nic nepozná, dokonce se těžím na první dopravní kontrolu, já si toti? myslím, že ani policista neporovnává přední a zadní SPZ,alespon podlé mé zkušenosti, vždcky si vezmou doklady a dívají se na zadní SPZ, kde jsou známky STK a emise.Doufám, že mě to projde, v případě, že si toho vžimne, budu dělat blbce, že o otm nevím, že mě to jako někdo asi na parkovižti vyměnil. Těžko mě uvěří,ale budu trvat na svém, nic nepodepíšu a nezaplatím.Tím by se mohlo vyřežit i měření laserovou pistolí. detektor mě na něj upozotní a snad budu mít čas na to se otočit a jet jinam, kdyby o kus dál vybírali..ale pokud vím, tak většinou snad jen fotí a nevybírají,že? Pokud změní zákon a za zakrytí, či jinou SPZ, ne? má být, budou brát řidičáky,jak to navrhují, tak se na věci nic nemění, jistě bych o řidičák přižel dříve kvůli úsekovému měření,kudy jezdím denně, ne? při kontole, když mě staví v průměru cca 2x ročně.
|