Antiradary BEL píše:
Lidi, lidi, detektory jsou jen kus "zeleza" a dobre video za cizi nestesti nestoji. Ja mam furt problem, ze pri testovani se kolikrat soustredim na varovani okolnich ridicu natolik, ze si nevsimnu, kdy zacal detektor pipat, takze pak musim testovaci "kolecko" opakovat. Uz se mi i stalo, ze jsem si kvuli upozornovani ostatnich zapomnel hlidat vlastni rychlost a malem tam vletel sam. Proste se nemohu klidne divat, kdyz vidim, jak nekdo leti do pasce a za 5 minut prijde o ridicak.
PS: Nikomu ze zdejsich ctenaru se nestalo, ze ho na Prumyslove nebo Cernokostelecke blokovala, blikala ci jinac upozornovala modra Fabia a o kousek dal stal radar a jeste dal pak "vyberci"?
Uplne souhlasim, drive jsem varoval ridice, ale od te doby, co je bodovej system a ja jsem si poridil antak a treba kolem fizlu jedu 3x, tak uz se mi dlouho nestalo, ze by me nekdo upozornil... Takze holt budu stejnej, neda se nic delat a navic nevim jak bych ho mel upozornit kdyz byl predemnou...
. Takze zkus si nekdy spocitat pocet ridicu, co te varuje pred radarem, je jich hodne hodne malo a pro me tohle taky skoncilo... Schvalne zeptam se tady vsech, kdyz jedete proti radaru, kolik ridicu vas upozorni, jsem zvedavej co tady kdo napise, podle me to bude hodne hodne malo upozorneni...
Ps: Zatim se mi nestalo, ze by me nekdo umyslne blkoval, abych nespadnul do radarove pasti...