Zdravím všechny a předem se velmi omlouvám za možná nic neříkající nadpis.. bohužel se v radarové problematice moc neorientuji a nevím, jestli se podobný případ tady už někde neřešil, tak to raději dávam sem do "pokecu", abych jinde moc nespamoval..
Věc se má tak.. Včera v noci (3-tí ráno) jsem se vracel ze služebky v Dánsku.. už jsem se viděl doma, tak jsem na to kousek před domovem (na konci Harrachova) trochu šlápnul (asi 85km/h na rovným, liduprázdným úseku) a v tom jsem si všiml klasických reflexních PČR pruhů na Octávce zaparkované mezi baráky po pravé straně komunikace čumákem dopředu..
Nemám moc talent na popisování, prostě jako na tomhle obrázku

)))
Auto mělo zhaslá světla, vevnitř tma, nevím jestli běžel motor.. A teď má otázka..
Je konvenční, označené auto PČR schopno měřit i bez vyndaného radaru ven z vozu? Jako třeba, že by přislušníci zapli na automatiku a šli si schrupnout?

Ještě jsem se drze otočil a vrátil si auto prohlídnout

nevšiml jsem si žádný bradavice na masce a ani žádný trojnožky venku.. jaké jsou možnosti měření u klasických policejních aut bez vyndané trojnožky? (tj. nemyslím Pašíky, maskované civilní apod.) Je obvykle, že i takto měří, nebo tuto bezobslužnou technologii měření přimo z auta nemají a jen tam chrápali a odstrašovali svou přítomností?

Předem díky všem