hampejz píše:
Těm které chytili to nepřeji, ale jsem rád, že se to stalo. Poté co proběhnou soudy se ukáže, jak používat "legálně" a páni místní prodejci budou mít ?ně a nebo přesný opak. Já se přesně něčeho podobného bál a vyčkával. Teď se aspoň dozvím jestli pořídím či ne

Doufám, že tato diskuze bude i nadále sledovat vývoj v této kauze, protože nepředpokládám, že by se tomu budou věnovat média
Tahle jednoduche to nebude a urcite to nelze
v CR pouzivat legalne. Kazdy navod a kazda zverejnena informace poslouzi take protistrane, ktera tak bude mit vyhodu a naskok pred majiteli takoveho zarizeni.
Od pocatku jsem zastaval a zastavam nazor, ze tohle se nema ventilovat verejne a veskere informace pro zakazniky musi byt diskretni a individualni.
x-father píše:
Ja si myslim, ze ted by meli reagovat prodejci.
Vysledek tohoto bude bran jako precedens. Pokud to tito tri odserou, tak to takto zacnou praktikovat vsude a my budeme v prdeli. Prodejci taky pociti propad prodeju.
Proto zapatrejte v databazich a pokud to jsou vasi zakaznici, tak jim poskytnete nezbytnou pravni pomoc.
Bude to ku prospechu vsech :-)
Citace:
Tohle jiz probiha, ale ja osobne to vidim trochu jinac - tohle je jenom zastrasovaci akce, ktera dostane do podvedomi lidi, ze jsou aktivni antiradary zakazane a pri zjisteni, ktere je prece velice jednoduche a umi to kazdy radar, hrozi ridici zabaveni vozidla a pokuta 100.000 Kc. Ze je to vsechno uplne jinac a cela akce nakonec vysumi do ztracena, to uz nikoho nezajima a exemplarni potrestani uvedenych ridicu neni cilem tato akce.
Co si myslite, kdyz po celem tomhle medialnim humbuku se spravni organ dohodne s inkriminovanymi ridici na symbolicke pokute nekolik tisic (je to poprve, poradne o tom nevedel a pod.), ze to nektery z nich odmitne a bude to principielne hnat k soudu? Myslite, ze pak o tom budou reportaze v TV a clanky v novinach? Ja myslim, ze ne, ale hlavni cil bude presto dosazen!
Mno vcelku s tebou souhlasím, že toto vyžumí do ztracena a že to celé byla jen velká show. Nicméně jsem již trochu skeptický k tomu, že si policajti nezjistí info. Stejně tak já jsem si kdysi zavolal já o informace, může si zavolat kdokoliv a krom toho se najdou i prodejci, kteří vše popisují na svých stránkách... Nedělal bych z policajtů blbce. Pokud budou mít úkol po tom jít, tak to zvládnou. Otázkou spíše bude jaká bude vůle ve vedení toto (administračně dosti složité) martírium řežit. I tak věřím, že jako prodejci bude sledovat až do konce (co? novináři asi opravdu nebudou) a bude informovat pro případné zájemce.
Naposledy upravil hampejz dne ne listopad 28, 2010 10:15 am, celkově upraveno 1 krát.