řidič BOB píše:
Rob-in: ž jenom reportá? jako taková je špatně! Proč na to zbytečně upozorňovat a zvedat vlnu opovržení proti majitelům AL = kriminálním ?ivlům? Začne o tom točit reportáže jeden pořad, jiný bude pokračovat, noviny se přidají a nakonec natočí TV Zh@vna reportá? do Televizních novin v "prajtajmu" a bude to...

Já ti rozumím,ale zase bych to tak nedramatizoval. Nejsme pro media tak zajímavý jako třeba motorkáři. Já jsem motorku měl a taky se mě nelíbilo, jak Nova v létě skoro obden hází všechny do jednoho pytle ve svých reportážích, kde si zaplatila pár "herců".
Na koho se ale zlobit? Prodejce Robert udělat reportá? chtěl, ikdy? si ji možná představoval jinak a Merunka nic moc nepřekroutil ani neodsoudil. A to, že se tam objevily informace, které se bojíte, že se dozvědí Policajti, tak toho se osobně taky nebojím. Pokud si jak říkáte ležtěnku včas vypnu a nechám se změřit, tak nikoho nenapadne nějaké zařízení vůbec hledat.
A taky nevěřím, že se změní zákony díky Autosalonu. Stejně tak si myslím, že bylo zbytečné mazat tady fora.