Jo, nakonec jsem je zkoukl v formatu pro PDA v nejhorsi kvalite a i tak se mi to sekalo
Prinos reportaze pro me zadny, ale chapu, ze plno lidem to prineslo mnoho novych informaci. Jen se mi nelibilo, ze bylo v reportazi zmineno, ze na MP se v zakone nepamatuje a ze se vse kolem AR tak moc rozmazava... Chapu, ze ucelem firmy je zvysovat sve zisky, na druhou stranu mame zkusenosti, ze kdyz se zacne neco v mediich rozmazavat, skonci to zakazem a tvrdymi postihy techto aktivit. Cimz mohou byt ve vysledku zisky prodejcu nizsi nez nyni, ale co me zajima vic, nastane buzerace ze strany policie. O jammerech a jejich dalsich funkcich!! bych se vubec nezminoval. Doted byly doplnkove funkce AL dobrou zasterkou, jenze ted vi cely narod, ze muze fungovat i jinak a kdyz hlidce reknu, ze je to park. asistent, zacnou se v tom stourat. Jasne, jsou i dalsi cesty, jak je odpalkovat, ale prijde mi, ze si takhle sami sobe zbytecne zuzujeme prostor pro manevrovani.
EDIT: S prihlednutim k tomu, ze jsem tam zahledl Roberta, ze byl kladen duraz na upravene CZ verze a k vysledku, dam ruku do ohne, ze to byla Euro verze.