Právě je čtv 26. lis 2020 12:16:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 583 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Další

Jakou platformu používáte?
Symbian 11%  11%  [ 5 ]
Android <4.0 20%  20%  [ 9 ]
Android 4.0 32%  32%  [ 14 ]
IOS 27%  27%  [ 12 ]
BlackBerry 2%  2%  [ 1 ]
WM 7%  7%  [ 3 ]
jiné 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 44
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: úte 31. led 2012 23:16:05 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
řidič BOB píše:
x-father píše:
Waze se nejak uci trasy? Dneska sem sed po praci do auta a telefon me sam od sebe nabidnul naplanovat trasu domu. ?

Jako navi bych to asi nepoužíval...zkusil jsem to asi 3x a nikdy se to nějak netrefilo :|x

Ve verzi 3.0 (2.99.x.beta) se navigace hodně vylepšila. Určitě to nedosahuje kvalit Google Navigace, ale není to taková katastrofa jak byla 2.x
Taky se podstatně vylepšila kvalita mapových podkladů.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: stř 01. úno 2012 01:30:30 
to je už to, co má iOS5?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: stř 01. úno 2012 09:52:03 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
řidič BOB píše:
to je už to, co má iOS5?

Ano. Verze 3.0.0. je "iPhone-like-style".

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: stř 01. úno 2012 11:09:05 
Jj, uz mi to hlasil i iP, kdyz jsem na nem rano pustil WAZE, ze Android 3.0 aviable ;-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 14:39:34 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Android Version 3.0.2.8
http://world.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=18835


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 14:43:03 
WM koukam asi uz nikdy nebude... :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 17:34:50 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4489
x2005 píše:


Me uz to nabidlo update, ale v popisu bylo jen neco o oprave dvou bugu a Pioneer AppRadio supportu, takze asi nic noveho.

gebič píše:
WM koukam asi uz nikdy nebude... :)


Sem ti rikal, ze WM 6.5 jsou uz obsolote...

Pokud chces z nejakeho duvodu pokracovat ve Win, tak pockat na WM8 (stejne je to ale neco uplne jineho nez 6, 6.5). Jinak te proste Android, nebo iOS nemine.

Obpor je marny. Android te asimiluje :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 19:03:57 
x-father píše:

Me uz to nabidlo update, ale v popisu bylo jen neco o oprave dvou bugu a Pioneer AppRadio supportu, takze asi nic noveho.

jj, mě dneska taky... Ale nevim, zda ho tam někdy pustím, protože zatím nemám v autě Brodit a než bude, tak ten "vyjebanej Android" vyhodím!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 19:15:07 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4489
Ja mam v aute nejakou shitku a po chvili wazovani me tel vyhodi hlasku, ze spotreba je vetsi, nez dobijeci proud :)

Mam v supliku nabijecku od broditu na pevnou mobtaz a jeste sem se nedokopal k instalaci...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 19:19:36 
Na můj tel ještě Brodit není a myslím, že než bude dostupný, tak ten telefon rozšlapu!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 20:10:36 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4489
A co to je?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 20:54:52 
HTC ONE X... Ale právě v této minutě se mi objevila systémová aktualizace, tak mu dám ještě šanci.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 21:02:15 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4489
No vidis. Konecne mas poradnej foun. A origo hrc drzak neni?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 21:05:13 
Nějakej na okno... Ale to nescu. Já mám rád Brodit, na který má přípravu vedle rádia a měním jenom samotný držák pro konkrétní model.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 30. dub 2012 21:09:37 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4489
Jj. Znam ten system. Taky se me to libi, ale moc dlouho me jeden telefon nevydrzi...

Co sem koukal, tak origo na x je na palubku a neni s babijeckou.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 583 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz