Právě je stř 23. zář 2020 02:32:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 583 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Další

Jakou platformu používáte?
Symbian 11%  11%  [ 5 ]
Android <4.0 20%  20%  [ 9 ]
Android 4.0 32%  32%  [ 14 ]
IOS 27%  27%  [ 12 ]
BlackBerry 2%  2%  [ 1 ]
WM 7%  7%  [ 3 ]
jiné 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 44
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 00:31:40 
No, Tmobile tam signal ztratil a cela navigace sla do sracek, takze jsem musel sahnout po TT... Po Pze to ovsem funguje ;-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 01:00:25 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4814
Bydliště: Praha
V německu a rakousku nic moc, ale italové jsou celkem aktivní


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 01:02:42 
Tesim se....pristi mesic tam zrovna jedu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 10:31:54 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
snail píše:
V německu a rakousku nic moc, ale italové jsou celkem aktivní

Na Slovensku bývá taky hodně hlášení o měření rychlosti.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 22:06:51 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
K dispozici je Android beta version- 2.9.99.114 s vzhledem 3.0 jako je pro iOS.
http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=14485
Na můj vkus je design (především ovládacích prvků) příliš "jablečný", ale iOS bude asi hlavní platforma a Android jen doplněk. Taková je holt doba.

Trochu mám obavy o nároky na hardware. Na mojem rok starém mobilu s jedním jádrem na 1GHz není posunování mapy tak plynulý, jak bych si představoval. A 2.x na stejném stroji chodila svižněji. Taky zmizela horní lišta s počtem událostí, tak se hůř kontroluje, zda nepřibylo něco nového. A taky symboly událostí v mapě jakou poněkud titěrné.

Naopak překvapivě rychle a plynule funguje přechod mezi režimem portrait a landscape.

Uvidíme, jak se to bude chovat v praxi za jízdy a případně při navigaci.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 01:35:14 
Ja si se 4S nemohu na plynulost stezovat...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 13:42:52 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 561
Bydliště: Prahe vid
snail píše:
zkus to s diakritikou AR fórum

mimochodem, všimli ste si, že tam posílá informace i ŘSD?


Jenom pro upřesnění ŘSD tam nic neposílá ale uživatelé waze v čr si udělali skript který tam tahá události z JSDI.

_________________
it is not about money... it is about sending a message


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 15:20:35 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
mikicz píše:
snail píše:
zkus to s diakritikou AR fórum
mimochodem, všimli ste si, že tam posílá informace i ŘSD?

Jenom pro upřesnění ŘSD tam nic neposílá ale uživatelé waze v čr si udělali skript který tam tahá události z JSDI.

Jak lze do Waze zadávat události mimo toho, že tam prostě jsem a pošlu z mobilu z aktuální pozice?

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 15:34:06 
To by mne také zajímalo...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 19:08:54 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 561
Bydliště: Prahe vid
podle informace od nejvyssiho v cr takhle:
Citace:
nad waze API je udělaný robot, který si načte XML feed z JSDI, vyfiltruje nehody, nebezpečí, omezení, načte souřadnice a pak je pošle do systému jako uživatelská hlášení

_________________
it is not about money... it is about sending a message


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 19:34:26 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: úte 22. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 2182
Bydliště: Praha
mikicz píše:
podle informace od nejvyssiho v cr takhle:
Citace:
nad waze API je udělaný robot, který si načte XML feed z JSDI, vyfiltruje nehody, nebezpečí, omezení, načte souřadnice a pak je pošle do systému jako uživatelská hlášení

Tenhle popis ale řeší tu část získávání dat. Předpokládám, že Boba a x2005 zajímalo spíše samotné odesílání již zpracovaných dat na waze. K tomu se tvurce vyjadřuje takto:
bxmatus píše:
Co sa tyka technickeho prevedenia mam napisaneho vlastneho jednoducheho klienta ktory zatial zvlada autorizaciu, citanie a zapisovanie reportov a komentarov. Vsetko to bezi na linux servery, data ziskavam na zaklade zmluvy s JSDI
http://world.waze.com/forum/viewtopis.php?p=2....

_________________
Meglio vivere un giorno da leone, che cento anni da pecora
Protector II 850cz + ALP
Genevo One
LTI Marksman & Decatur SI-2


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 19:59:08 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 23. čer 2011 00:00:00
Příspěvky: 1216
Bydliště: Praha
Šmarjá pano Matušák má prsty i v úpravách Waze. :lol: :lol: :lol:

_________________
poslední stádium chronické Lebedózy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 20:51:55 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 561
Bydliště: Prahe vid
rob3rt: popis waze API jsem neviděl, ale určitě půjde sehnat. Nicméně informace že pro zveřejnění na waze použiješ jejich API mi připadá dostatečná.

_________________
it is not about money... it is about sending a message


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 02. led 2012 13:23:44 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4487
Jakmile jsem clenem skupiny a mam ji jako primarni a poslu jakekoliv hlaseni, treba i jen o kolone, tak ji asi dostanou na hlavni obrazovku vsichni clenove skupiny ze?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Waze
PříspěvekNapsal: pon 02. led 2012 13:44:36 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: úte 22. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 2182
Bydliště: Praha
Při odesílání hlášení je možné vybrat za jakou skupinu se to má poslat nebo je tam možnost neposílat za skupinu. Teda alespoň v mém případě - dotykový Symbian.

_________________
Meglio vivere un giorno da leone, che cento anni da pecora
Protector II 850cz + ALP
Genevo One
LTI Marksman & Decatur SI-2


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 583 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz