Tak přidám další svou příhodu.

Někdy předminulý týden jsem měl drobnou nehodu,kdy do mě pán nacouval(video v příslušné sekci) a promáčkl mi na Fluenci nárazník,ohnul mi jedno denní světlo a praskl mi persplex. Takže jsem se objednal do servisu,kde se na to koukli a objednali mě cca za týden(minulé pondělí),že to sundají a vymění.Řekl jsem,ať to vezmou i s garančkou,když je tam 28t km...Přijel jsem tam,sepsalo se to a pán mě řekl,že to bude nejdele příští středu(10 dní) tak jsem říkal,že bych byl rád,kdyby to bylo dřív,že jsem na své auto zvyklý a vyhovuje mi.Dostal jsem Megane 1.6 grandtour a celkem vše v pohodě,ve středu jsem jim dovezl persplex upozornil,co a jak a nechal to být. V pátek volám,zda si můžu přijet pro auto v pondělí,tak prý že ne a že to necháme na tu středu viz protokol.Tak jsem říkal ok...V úterý volám abych si to potvrdil a že prý se mi sám ozve a že to ještě není vše hotové(není udělaná garančka,oprava již je) a že to bude ve čtvrtek nebo pátek(upozornuji,že mě o víkendu čeká 800km a chci jet vlastním vozem,takže si ho v pátek vyzvednu ráno) ok,zařídíme...Dnes mě pán volá,že ty nové DRL nefungují s ŘJ a po startu se nerozsvítí,když mají,že nedostavájí informace od senzoru světla či co a že hrozí že to bude v pondělí,tak jsem řikal,ať se na mě nezlobí ale tohle řešit 14 dní je na mě moc...a že v pátek si tam zajedu ať si to zařídí a že jejich výmluva,že tam těch aut mají víc a ne jedno mě opravdu nezajímá a přijde mi ujetá.