Právě je ned 11. kvě 2025 21:42:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jen tak...
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 19:50:45 
guru

Jak jsem psal....do CPZky se jen tak člověk nedostane.... ;)

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Jen tak...
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 19:59:55 
čekatel

To je pravda, ale o čem to svědčí?:) A to kdybych přidal, že jsem následně dostal 2 měsíce basy, ač s podmínkou, to bych si teprve vysloužil ohodnocení, že?:)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:10:41 
guru

:tmi :x

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:11:43 
člen

VS: S tvým velmi omezeným přehledem věcí mě takový názor ani nepřekvapuje. Dostaneš se tam tak rychle, že nestačíš ani zařídit nějaké základní kroky, i když si absolutně nic nespáchal. Mě si odvezli rovnou z centra, eskorta pod modrýma jak s vrahem a nakonec z toho byly zfalšované údaje. Jediné plus bylo, že mi u MP domluvili, aby mi neodtáhli auto. Omluva či náhrada - absolutně nic a zpátky tágem.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:18:35 
guru

Nedělám nic abych měl jakýkoliv problém se zákonem...takže nějaký konflikt s nima nehrozí...
Ani nikoho ve svém okolí neznám co skončil v CPZ...

Tak se pochlubte, za co jste tam skončili...? Když to bylo tak snadný a rychlý a vlastně jste nic neudělali..

TrueCam A6

Naposledy upravil VS dne ned 15. led 2017 20:20:59, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:19:47 
čekatel

Taky dobré. Já se tam dostal, protože měl bolela noha a zadek po 20 minutovém sezení na rozmlácené lavici a chtěl jsem chvilku stát a ne sedět. To ale bylo v rozporu s tím, co chtěl jinak jistě hodný příslušník a aby mi vyšel vstříc, zavřel mě za mříže se slovy "tady se můžete procházet".

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:22:44 
guru

A za to byli 2mesice? Ale no taaaak... :D

Si tu ta vaše trojka může založit téma: ze života kriminálních živlů :chuckle

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:35:40 
člen

Kdybys disponoval alespoň elementárními znalostmi ZŠ, dala by se vést nějaká diskuse, ale pokud neumíš ani pořádně číst příspěvky, je to těžké, spíše zbytečné. Totožné zážitky má jen v mém blízkém okolí několik lidí, evidentně jsme tedy kriminální odpad společnosti. Drž se očividně svého pravidla - kdo nic nedělá, nic nezkazí a naříkej doma na piráty. :hi

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Jen tak...
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:36:11 
čekatel

VS: To jsem nepsal, za to jsem pouze byl v CPZ. Ty 2 měsíce mi chtěli dát za maření, protože ač jsem uváděl už při zadržení, že to tak není, tak mé tvrzení nenapadlo státního zástupce a ani soudce ověřovat. Ale stačilo se odvolat a hle, najednou si to všimnuli, ověřili, rozsudek byl zrušen a soudce, že byl tak hodnej a slušnej napsal něco jako "nutno dodat, že to obviněný uváděl už na začátku". Jak milé. A hodný byl i státní zástupce, že to uznal a neodvolal se. Jak jednoduché a sluníčkové. Ale to se normálně neděje:)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 20:41:14 
čekatel

VS píše:

Si tu ta vaše trojka může založit téma: ze života kriminálních živlů :chuckle

Já bych radši pokecal s těmi, co už opravdu seděli natvrdo, protože jednou budu taky, to si nenechám ujít;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 15. led 2017 22:53:59 
štamgast

Fajn, poslední pokus o to, aby VS přestal plout na obláčcích naivity. Takže se pokusím popsat můj příběh. Nejsem extra slohař, tak to zkusím zkrátit.

Cca 4:00 ráno, návrat tágem k bytu. Poblíž průchod metra, kde frajer mlátil holčinu a začal rozbíjet výlohy. Volám 156, jeli zrovna okolo, takže se víceméně skoro hned otočili po infu od operačního (nevim, jestli se tenhle název používá i u městapa). Frajera začli honit, dohonili ho a odvezli. Zašel jsem si v průchodu ještě pro "občerstvení" a s kámošem, kterej byl celou dobu se mnou, jsme probírali vzniklou situaci a tak nějak čekali, co se bude s rozbitejma výlohama dít. Přijela PČR. Už od pohledu zkurvysyn s foťákem si celou škodu fotil. Když šel okolo nás, tak arogantním tónem se ptá, co tu jako děláme. Odpovídám, že jsem viděl celou situaci, co napáchal ten blb, tak čekám, jestli ode mě někdo něco nebude chtít. Ptá se mě na občanku. Občanku mu dávám. Chce po mně, abych s ním šel ke služebnímu vozu (bylo úplně na druhé straně průchodu). Tak mu říkám, že nikam nejdu, když má mojí občanku, nepotřebuje mě k tomu. Chci jít domu. V tu ránu mě popadl, ksichtem k zemi, záklek za hlavu, pouta za zády. Dotáhl mě do auta ve spolupráci s již přítomným kolegou a odvezli mě na OO PČR. Tam na mě čekal dotyčnej pachatel připoutanej k lavici na chodbě. Hned jak se z našeho rozhovoru s ostatníma fízlama dozvěděl, že jsem to byl já, co na něho zavolal 156, tak mě i přes hlídání jednoho měšťáka napadl. Protože v tu chvíli mě totiž pánové umělci připoutali naproti němu také k lavici. Takže dva kopy jsem vykryl, dokud po něm nešáhl přihlížející měšťák. Pak letěl ještě koš, kterej byl v blízkosti. Prostě absolutně nezvládnutá situace. Samozřejmě již v tuto chvíli jsou člověku zabaveny všechny věci, co má u sebe. Posměšky od fízlů na mojí adresu, že si nikam nezavolám a že je to sranda, že mi už 5x zvonil telefon. Zkrátím to. V průběhu mýho pobytu přišli snad na třikrát s nějakým cárem papíru o spácháném přestupku a že ať to podepíšu (jednou to bylo neuposlechnutí výzvy veřejného činitele, zbytek si již nepamatuju, protože z principu nikdy nic fízlům nepodepisuju). Skončilo to tak, že mě tedy po nějaké době pustili s tím, že ještě týž den jsem šel k výslechu. Nakonec poslali na správní orgán podezření z přestupku o porušení vyhlášky o konzumaci alkoholických nápojů v blízkosti zastávky MHD, kdy údajný přestupek jsou schopni doložit kamerovým záznamem z celé situace. Samozřejmě se záznam "ztratil", protože by na něm bylo vidět vše. Obrovské rozpory ve výpovědi obou fízlů byly natolik zásadní, že i úřednice poznala, že jde o levárnu. Takže celý případ samozřejmě smázla ze stolu. Pachatel v tuto dobu již byl ve vazební věznici, protože byl v podmínce a škoda na majetku byla vyčíslena na 200T. Po tomhle všem jsem byl nucen podat podnět na OVK a GIBS. Nečekal jsem žádný velký výsledek, ale nikdo není rád, když je v hledáčku těchto útvarů. Toť tak nějak ve zkratce všechno.

30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h )
- http://www.youtube.com/watch?v=ijVujGdczfo

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2017 00:16:30 
guru

Takže vlastně nic z toho by se ti nestalo kdybys uposlechl policistu a šel s ním k autu tak jak ti nařizuje zákon když ti to řekl.... :D :D

Já když viděl individuum co dělalo bordel tak telefonát na PČR, záznam přestupku než přijeli na telefon...přijeli...sbalili výtržníka...vzali si moje údaje...nabidl jsem se že to rovnou mužem sepsat, zajeli jsme na služebnu kde si stáhli video, sepsali jsme to,pokecali...pak mě zavezli zpátky tam kde mě nabrali i se ženou a opět jsme pokecali a pěkně se rozešli...
Asi holt lepší oddíl na Zlínsku.... :D

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2017 02:01:26 
čekatel

Počkej, až si jednou doma zapomeneš služební průkaz a budeš v okrsku, kde nejsi znám a zrovna budeš mít smůlu na okolnosti a ochránce:)) Vím, normálně se Ti to nestává, ale...:)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2017 09:39:48 
štamgast

VS píše:
Takže vlastně nic z toho by se ti nestalo kdybys uposlechl policistu a šel s ním k autu tak jak ti nařizuje zákon když ti to řekl.... :D :D

Já když viděl individuum co dělalo bordel tak telefonát na PČR, záznam přestupku než přijeli na telefon...přijeli...sbalili výtržníka...vzali si moje údaje...nabidl jsem se že to rovnou mužem sepsat, zajeli jsme na služebnu kde si stáhli video, sepsali jsme to,pokecali...pak mě zavezli zpátky tam kde mě nabrali i se ženou a opět jsme pokecali a pěkně se rozešli...
Asi holt lepší oddíl na Zlínsku.... :D

Výzva jménem zákona neproběhla ani jednou. Opravdu jsem se velmi pobavil u správního, kdy si tam oba fízlové cucali z prstu totální nesmysly.

30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h )
- http://www.youtube.com/watch?v=ijVujGdczfo

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. led 2017 09:45:17 
guru

:roll: No vidiš...a protože si nehraju na někoho kdo potřebuje slovičkařit tak nemusím čekat na "jménem zákona" ale dohodnem se jako slušní a normální lidi.

Swenak: když zapomenu, tak přece stačí říct nacionále a případně sl.číslo a opět nikde není problém :rofl :rofl :rofl

Ono je to marný a zbytečný řešit.... Někdo má potřebu se s nima hádat a stěžovat si na každé jejich slovíčko které neřeknou a pak se diví že ho zpacifikují a někdo se s nima slušně a bezproblémově baví...
Ono to bude o celkovém přístupu k nim z vaší strany...

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]