Právě je sob 28. čer 2025 00:27:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2306 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jen tak...
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 18:53:39 
člen

A pak te zastavi fizl za prejezdem, vsimne si ze si bez kamery a 3 fizlove dosvedci ze si vjel na cervenou. Pak ti budou detektory k nicemu pac budes bez papiru a muzes psat dekovny dopisy na krajske reditelstvi pcr :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 19:49:09 
guru

To sem klidný... Toto nemají potřebu dělat... Takové scénáře vám namlouvají pojišťovny? :-)
Já i ty detektory mám spíš pro zábavu než že bych jezdil nadlimitně...
Prakticky vždy bych se v klidu vešel do limitu co nastavují na radarech...
Když si spočítaš kolik času ušetříš tak to je bezvýznamné...radši zapnu aktivní tempomat a držím se toho predemnou bez nějakého stresu

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 19:57:17 
člen

VS píše:
To sem klidný... Toto nemají potřebu dělat... Takové scénáře vám namlouvají pojišťovny? :-)
Já i ty detektory mám spíš pro zábavu než že bych jezdil nadlimitně...
Prakticky vždy bych se v klidu vešel do limitu co nastavují na radarech...
Když si spočítaš kolik času ušetříš tak to je bezvýznamné...radši zapnu aktivní tempomat a držím se toho predemnou bez nějakého stresu

Jak kdy, bezne jezdim dalnice 110kmph na tempomat (kdyz nekoho vezu nejcasteji), ale obcas trochu svizneji. Pojistovny nevim co namlouvaji jelikoz zadnou nevyuzivam, spis mluvim z vlastni zkusenosti co jsou vsechno schopni spravnimu organu nalhat a navzajem si dosvedcit. Pokud s tim nemas zkusenost tak uprimne gratuluji.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 20:03:27 
guru

A co to v podpisu "+ právní zastoupení" navíc jsi tady i přímo psal že u jedné té pojišťovny seš...
Přijde mě že ty máš zkušenost s tím jak lhali o přejezdu, vykonstruovali ti rychlost atd... Jen problémy s PČR... Zajímavý, čím to si bude...

Já se s nima většinou bavim naprosto bez problémů a vždy se ta kontrola vedla v přátelském duchu...

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 20:06:36 
člen

Mozna to bude tim ze jim ty pokuty neplatim na miste?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 21:55:21 
guru

No ale že ty pokuty ti jako vůbec chtějí dávat...že si na tebe vždycky něco ti zlí policisté něco jen tak vymyslí, aby na tebe nechtěli našít i nějakou vraždu třeba příště.... Je to strašný...to bys byl vlastně něco jako takový novodobý politický vězeň...
Jsou to opravdu zlí policisté když na tebe stále chtějí házet nějaké přestupky které ty absolutně nedelaš.

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 22:00:22 
člen

VS: :lol: :lol: :lol:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 22:16:13 
člen

VS nechci se do nějak zaplést , ale ani já nejsem přesvědčen o tom že policie jsou ti správní , pravdomluvní atd . pár jich znám (třeba i bývalých) a vím co třeba jeden dokázal vymyslet na manželku při rozvodu . A pokud sleduju do čeho všeho policie zasahuje (třeba politika) jak se chovala např. při návštěvě čínanů , apod. mohl bych toho uvést víc ale .,,,

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. říj 2016 23:55:25 
člen

VS píše:
No ale že ty pokuty ti jako vůbec chtějí dávat...že si na tebe vždycky něco ti zlí policisté něco jen tak vymyslí, aby na tebe nechtěli našít i nějakou vraždu třeba příště.... Je to strašný...to bys byl vlastně něco jako takový novodobý politický vězeň...
Jsou to opravdu zlí policisté když na tebe stále chtějí házet nějaké přestupky které ty absolutně nedelaš.

Vraždu asi ne, nicméně u těžké újmy na zdraví (nebo usmrcení) z nedbalosti to zas tak nereálné není (né že bych měl vlastní zkušenost), ale dovedu si to celkem představit, například auto před tebou srazí v noci chodce a odjede (třeba opilého a v černém), ty zastavíš a zavoláš záchranku (přijede samozřejmě i pčr), sražený vypoví že ho srazilo auto, které potom zastavilo. Ty si bez kamery. V tu chvíli opravdu nechceš, aby byl sražený fízl. Pro sraženého je určitě lepší aby jeho újmu hradila tvoje pojistka nežli neznámý pachatel. Ale jak říkáš, ti hodní policisté jsou tu pro Tebe a nemají potřebu si na Tebe vymýšlet nesmysly. Že Ty si píšeš zápisky do zápisníčku s hodným pejskem Ajaxem? :-D

Mimo jiné, absolutně každému přeji negativní zkušenost s policií. Přeji ty mladé, narcistické, co kvůli čárce budou řešit špinavou reflexní vestu, u toho budou jednat z pozice síly, zvyšovat hlas a dělat z Vás absolutní idioty. Už jen pro to uvědomění si v jaké pozici se jako řidič nacházíte. A to jich znám dost a s mnohými nemám problém se bavit normálně, bohužel existuje i druhá stránka celé téhle složky a s tou se bohužel mnozí nesetkali. A to v oboru dopravy jde naštěstí převážně jen o přestupky, kde pokud nikoho nezrakvíte hrozí pár měsíců bez papírů.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2016 00:12:50 
guru

qoyi: asi by snadno přišli podle stop na tvem nepoškozeném autě že ty jsi ho nesrazil... ;-)
Znám jich hodně a každý vychází z toho že jak se řidič baví s ním, tak on se baví s řidičem...
Já si názor na tebe udělal dávno...takže je zbytečný to řešit...je mě jasný že pro tebe to jsou moc ošklivý pánové co tě chtějí trestat za přestupky a i kdyz budou mít záznam tak se ti nebude líbit že nemá čepici dostatečně rovně s proto je záznam nepoužitelný... :x

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2016 08:30:43 
člen

VS píše:
qoyi: asi by snadno přišli podle stop na tvem nepoškozeném autě že ty jsi ho nesrazil... ;-)

Můj nárazník je poškozen, stejně jako další části mého auta od různé zvěře. Nemá ostré hrany, poškození je však patrné. :)

VS píše:
Znám jich hodně a každý vychází z toho že jak se řidič baví s ním, tak on se baví s řidičem...

Promiň ale tohle je skutečně blbost. Mám záznam kde se s fízlem bavím i víc než bych měl a celý rozhovor se vede v přátelském duchu. Ve výpovědi u správního orgánu však vypověděl, že jsem se choval agresivně a byl jsem nevrlý. Tak asi něco dělám špatně. A nebo to prostě není tak jak říkáš. Moje zkušenost je mnohočetná, můžeš se chovat jak chceš a když to nepodepíšeš tak si zm*d.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2016 08:52:49 
guru

Mě je tě občas až líto, i nějaká ta slzička ukápne když čtu ty hrůzné příhody jak jsou na tebe jen tak bezduvodně zlí a ošklivý ti podlí loupežníci....teda policisté... Fakt, to bude určitě nějaký tlak z vyšších míst...v tom jede určitě i Chovanec s Tuhým...
Nenapadlo tě utéct raději do exilu? Vždyť tady se fakt může brzo jednat i to že tě budouch chtít třeba i zlikvidovat...
Já bych už nevěřil ničemu....to je hned, našijou to jako autonehodu...

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2016 08:59:33 
člen

:D :D :D :rofl :rofl :rofl

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2016 21:50:04 
člen

Žil jsem v domění, že VS ten svůj postoj - hodní, pravdomluvní policisti vs. zlí, vražední a drzí řidiči dbající na dodržování práva z obou stran - hraje, ale realita je evidentně jinde. Inu, je to stejný jako s imigrantskou krizí. Dokud to každý sluníčko nepocítí na svý vlastní kůži, ikdyž přece nic neudělal a chová se podle předpisů, tak se přeci nemá čeho bát, tak to jiný nebude. Propaganda není věcí minulosti, jen je mnohem líp maskovaná a podlá než v minulosti. Já určitě nechci tvrdit, že jsou všichni špatní a jednaj protizákonně, lžou a vystupujou z pozice síly, ale zároveň je nebezpečný tvrdit, že mezi nima tací jedinci nejsou a že to neni možný nebo reálný.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2016 23:44:01 
guru

Jasně že tam jsou i špatní...
Ale oni se koncentrují pouze v přítomnosti "qoyi" a jemu podobných... Takže normální řidič je pak nepotká :-)
Věř že normální řidič se např při rychlosti +15 dohodne na pokutě pár stokorun a policista bude pohodař...ale když ten stejný zastaví "qoyi" tak je mě jasný že po něm půjde co se dá...taky bych šel na jejich místě.

Realita podle mě je taková že prostě spáchá přestupek a místo toho aby sklopil uši a se snažil slušně a rozumně dohodnout na pokutě tak jim začne sypat § které porušili, nedodrželi atd... i kdyby to měla být nedostatečně rovně nasazená čepice...

A pak tu bude brečet jak jsou na něj tvrdí atd

Prostě takový ten typ "MikeJeKKT"

A přesně tyhle nemám rád...

TrueCam A6

Naposledy upravil VS dne sob 29. říj 2016 13:43:10, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2306 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]