pepek píše:
SGC píše:
.a jednou při překročení rychlosti mimo obec o 80km/h vyvolali zastavení řízení..
Na tohle stačí 10 min psaní na PC a jedna zpráva via DS nebo jeden doporučený dopis. btw. A nejde o zastavení, ale odložení věci.
A parkování? Před SPRDEL stejné řešení, po zavedení SPRDELe je to o něco náročnější na komunikaci a to je vše. Za tohle platit nějaké lopatě, která své know-how stejně ukradla na netu a v případě složitějších věcí to stejně pustí k vodě a raději zaplatí náhradu ??
.. jojo, tak já neříkám, že to je nějak složitý to sepsat a taky neříkám, že to všechno jen někde neokopírovali.. vím, ale to, že pokud něčemu uplně stoprocentně nerozumím, tak raději zaplatím 2799kč na rok (což není taková vražda vzhledem k užitný hodnotě a faktu,že i když mi raději zaplatí náhradu, než aby to řešili, tak se to pořád vyplatí a investice se mi vrátí po cca druhý zaplacený pokutě)
Zákaznici mi taky platí za věci, který mě osobně příjdou jednoduchý, ale hold každej umíme to svoje a když něco neumíme a nemáme moc čas, ani chuť se to učit, tak si za to prostě zaplatíme

je to byznys a já jim to přeju

dokud budou plnit smluvní podmínky, nemám sebemenší důvod na ně plivat.
DiePeckyUndDieBomby píše:
Citace:
To, jestli to je banda ignorantů, neználků, nebo že pro dosažení svých cílů klečí před satanským oltářem a provádějí zakázané rituály atp. je mi upřímně fuk dokud to bude fungovat.
Tak samozřejmě o tom žádná. Pokud to funguje, není co řešit.
Já osobně také neumím chodit v paragrafech a proto takové záležitosti předávám mému dvornímu zástupci.
Jj, to každopádně, dvorní zástupce se vždycky hodí

.. navíc docela frajerský mít vlastního právníka

.. "Jo tak vy máte problém? Očekávejte, že se s vámi spojí můj právní zástupce

"