Jo taky jsem se u toho pobavil, že se AR o měření dozvím až budu změřený... ale tak pokud tomu opicajti sami věřej, tak pro nás jedině dobře.

A ještě mě pobavilo, jak si vychvalovali, že 180 koní je parádní výkon, že to bohatě stačí... to má dnes každá druhá dodávka. Samozřejmě, že jim to díky majáku stačí a na nějaké ujíždění se jim každý, kdo má iq vyšší než 80, vykašle, ale pokud jim bude chtít někdo ujet, tak to zase takový problém nebude a bude to asi stejně vtipné jako když jsem letos najel na dálnici a zapomněl jsem, že na autě nemám dálniční známku a na nájezdu čekali idioti z celní správy, kteří chtěli s transporterem dojet, předjet a zastavit 911 turbo... popravdě jsem jim neujížděl, jel jsem normální běžnou cestovní rychlostí a kdyby mě předjeli a ukázali, že mám zastavit, tak tak samozřejmě udělám, ale já viděl jen po pár vteřin v dálce za sebou nějaké majáky... bůh ví co to bylo...

DD
Mám o ně trochu obavy, že by s tou octávkou dopadli hodně podobně... jednou dokonce jedna hlídka i s tím jejich slavným passatem přiznala, že za nějakým ferrari rozsvítili majáky a ono jim prostě najednou ujelo...
Aby se tady do mě zase někdo nepustil - já samozřejmě zastavím vždy, když mi dají signál, že mám zastavit - ve správním řízení je totiž řešitelné vše.