Si to dělá ještě horší, když je dneska možnost do určitý částky (nepředpokládám, že by to měl podle bodu 2 nebo 3, drtivá většina je do 70). Mi to připomělo jednu malou příhodu. Spěchám na sever Čech z OC Hostivař, jedu nadlimitně v levym a nějakej idiot v kšiltovce a BMW 330i mi to tam vrzne bez blinkru. On otevřený okýnka, naplno hip hop - diagnóza. Samozřejmě jsem troubil a začal rozhazovat rukama - se přece neposer ne, jenom jsem způsobil málem havárku. Slunečnej den, proč se stresovat, vylejzat z auta. Zesílil jsem muziku a napadla mě výborná pomsta - když jsem jel opačnym směrem, tak za billboardem byla přece schovaná PČR s ramere, tak snad tam ještě budou. Na semaforech se postavim vedle něho, vytočim motor do červenýho a ukážu mu jestli nechce porovnat síly - uvidíme co se z toho dá vytvořit. 3 2 1 zelená a hurá na věc, řeknu vám, musel jsem se hodně snažit, abych mu neujel, tak špatnou akceleraci na docela výkonný auto nemá snad ani moje přítelkyně. Kucí mě velmi potěšili a setrvali na svém místě a bedlivě potírali piráty. Ke konci hraní jsem setrval v pravym a zašlápnul jsem to před radarem. Pán musel mít na fotce minimálně 120 a byl sám, protože žádnej provoz = žádná výhra ve správnim. Kasa měla při zastavování slinu na vestě a úsměv na tváři. Musim se přiznat, že mi to udělalo hned hezčí den.

O skutečného piráta ohrožující ostatní při změně pruhu, ještě bez blinkru, méně. Kdyby se omluvil a nebo alespoň nerozhazoval rukama, tak má řidičák.