janatomam píše:
víš kdo tam stojí!
To je taky jedinej důvod, proč by mě to zajímalo. Frekvence radaru je mě jinak ukradená. Kdysi s přenoskou jsem na frekvenci koukal, abych věděl kdo tam bude a taky se tím dali poznat FP, ale koukat se na napsanou frekvenci je jiné, než to poslouchat.
Při detekci začnu koukat okolo kde jsou a nějak se nedokážu soustředit na to co svlečna říká a ikdyž si to poslechnu, tak musím přemýšlet co to vlastně řekla.
Prostě vidět napsáno 33.99 hned trkne do očí, ale když to slyším, tak je to jiné.
Druhý důvod je, že pak opravdu trvá dlouho, než se vykecá. Poslední dobou jsem měl asi 2x detekci v protisměru za jízdy, který díky terénu nebyli nijak extra dlouhé a než se vykecala, tak bylo po všem a člověk je pak tak nějak ochuzen o indikaci síly signálu.
Kdyby měl protector možnost hlášení v nějakém zkráceném tvaru, tak by mě to stačilo. Třeba by frekvenci jen zaokrouhlil a pak zahlásil jen pásmo, aby člověk veděl, zda čekat MP, nebo PČR a basta. Nebo slovně. Klidně ať si každý zapne přes toolsy jak to chce.
Např:
Ka Radar, Městská policie
Ka Radar, Státní policie
Asi by to bylo o něco kratší, než když se řekne:
Ka Radar, třicet tři celých devadesát devět
Navíc takhle se fakt musím soustředit na poslouchání celou dobu až do konce, aby mě neuteklo nějaký čísílko a ak se zamyslet kdo to měří. U toho slovního opisu bych věděl hned.