LebedaXM píše:
Souhlasím Gebi.

Akorát mě překvapilo že první detekce byla 280m a když jsem to pak mydlil přímo proti anténě tak jen 230m. Jsem si říkal že by to mělo bejt spíš naopak. Ale co, jsou holt věci mezi nebem a zemí.

Jj strasne zalezi od ceho se to odrazi. Ja kdysi jezdival s US verzi Bela 995, kteryho jsem dostal a ten na prijezu jeste usel, ale na odjezdu vcas detekoval jen pokud jel nekdo predemnou a paprskem projel (pak obvykle utich a znova rval az na urovni mereni).
Paprsek ma nejakych 5 stupnu a hlavice je pod uhlem 22 esli se nepletu, takze i na mereni na prijezdu bude vetsinou mirit nekam do haje. Ale zazil jsem s V1 dve detekce, kde byl ramer kdesi v dalce postavenej tak sikovne, ze byla detekce v jednom pripade podle mapy asi 900m. To bylo v Ujezde od Uval, kde stali az za tou zatackou a ja mel detekci uz od zacatku Ujezda. V druhym pripade se me to stalo kdyz sem jel z Moravsky Trebovy na Hradec a tam to bylo dokonce asi 1200m. Mam to nekde natocen aspon mobilem, pac to byla neuceritelna vzdalenost a ikdyz sem chvatal, tak sem se proste musel vratit a projet si to jeste jednou