Právě je stř 17. říj 2018 12:57:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 351 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 16. srp 2017 17:47:16 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30. srp 2013 00:12:46
Příspěvky: 495
To asi ano. Ale predtym hlasilo tu "univerzitnu" usekovku (ako "bezplatnu") a na krizovatke Sportovni/Pionyrska kameru na cervenu. Teraz nic. Na tej usekovke dokonca zas pridali nejake ciary :)

Odoslané z Nexus 5X pomocou Tapatalku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 05. zář 2017 09:09:47 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 08. pro 2016 22:00:34
Příspěvky: 8
Včear jsem jel ve Zlíně po ulici K pasekám do kopce směr na Okružní a G1 nehlásilo úsekovku, přitom někdy na jaře ano. Je to OK?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. zář 2017 18:20:48 
Offline
nováček

Registrován: sob 21. dub 2012 18:54:28
Příspěvky: 17
Mam pocit, ze se na D1 chystá další úsekovka. Dnes jsem jel Brno-Praha. Na 151km na bráně dvě kamery namířené do zúžených pruhů, čáry namalované (už tam jsou dlouho) a nahoře na bráně operoval maník - kutil v rozvaděčové skříni. Konec předpokládáné úsekovky (cca 148km?) zatím nijak neosazený, jsou tam pouze namalované čáry. (tam se bude muset osadit sloup k montáži kamer)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 18. zář 2017 08:22:31 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 346
V posledni dobe se mi stava, ze usekac na Rozvadovske spojce smer do centra mi na zacatku nejak zahlasi divne rychlost.

Mam nastaveno 80 kmh na tempomat.
Stacionar mi pipne 76 kmh dle GPS a vse ok.
Pak se ozve hlaska zpomalte a prumer na useku je treba 92 kmh.

Muzete na to prosim kouknout?
Smerem z centra mi to nedelalo, s posledni aktualizaci jsem to zatim nezkousel.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 18. zář 2017 15:51:36 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
OziToretto píše:
V posledni dobe se mi stava, ze usekac na Rozvadovske spojce smer do centra mi na zacatku nejak zahlasi divne rychlost.

Mam nastaveno 80 kmh na tempomat.
Stacionar mi pipne 76 kmh dle GPS a vse ok.
Pak se ozve hlaska zpomalte a prumer na useku je treba 92 kmh.

Muzete na to prosim kouknout?
Smerem z centra mi to nedelalo, s posledni aktualizaci jsem to zatim nezkousel.


Jednou se mi to taky s nějakým Genevem stalo, ale nevydedukoval jsem za jaký situace to bylo. Na tý Rozvadovský se ti to stvá často? Nebo jen náhodně na více místech? Každopádně doporučuju aktualizovat a zkoušet s nejnovější verzí. Jakej máš model detektoru?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 18. zář 2017 15:59:28 
Offline
nováček

Registrován: čtv 20. dub 2017 09:08:34
Příspěvky: 44
petr.vlcek.x píše:
Mam pocit, ze se na D1 chystá další úsekovka. Dnes jsem jel Brno-Praha. Na 151km na bráně dvě kamery namířené do zúžených pruhů, čáry namalované (už tam jsou dlouho) a nahoře na bráně operoval maník - kutil v rozvaděčové skříni. Konec předpokládáné úsekovky (cca 148km?) zatím nijak neosazený, jsou tam pouze namalované čáry. (tam se bude muset osadit sloup k montáži kamer)


Ano u Velkého Meziříčí bude Úsekové měření. V databázi už zanesené je. Pokud updatujete, tak už vám ho bude hlásit.

_________________
ŠKODA "Větroň" CITIGO
GENEVO PRO M FF 2

První koloběžka s pevnou montáží v republice!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 18. zář 2017 18:21:24 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 346
@Robert: G1S Black aktualizuji pravidelne, zacalo mi to delat bud v posledni nebo predposledni vezi. Je to jen na te Rozvadovske smer do centra a udela to rekneme 4 z 5 prujezdu.

Nijak zasadne mi to nevadi, spis jen jestli tam neni nejaky problem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 18. zář 2017 20:07:32 
Offline
čtenář

Registrován: pát 05. říj 2012 20:23:52
Příspěvky: 8
Posledni aktualizace G1S black - pipani pred prujezdem stacionaru je schvalne vypnuto? Prislo mi to fajn, jak to driv pipalo, nez clovek projel pod radarem/prejel merici caru :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 19. zář 2017 15:07:33 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
miraD: Nově to pípá jen pokud překračuješ rychlost.
OziToretto: Můžeš to prosím natočit na video?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 20. zář 2017 22:12:34 
Offline
čtenář

Registrován: pát 05. říj 2012 20:23:52
Příspěvky: 8
Chytre! diky za info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 22. zář 2017 18:52:13 
Offline
nováček

Registrován: sob 21. dub 2012 18:54:28
Příspěvky: 17
Marek Bartoš píše:
petr.vlcek.x píše:
Mam pocit, ze se na D1 chystá další úsekovka. Dnes jsem jel Brno-Praha. Na 151km na bráně dvě kamery namířené do zúžených pruhů, čáry namalované (už tam jsou dlouho) a nahoře na bráně operoval maník - kutil v rozvaděčové skříni. Konec předpokládáné úsekovky (cca 148km?) zatím nijak neosazený, jsou tam pouze namalované čáry. (tam se bude muset osadit sloup k montáži kamer)


Ano u Velkého Meziříčí bude Úsekové měření. V databázi už zanesené je. Pokud updatujete, tak už vám ho bude hlásit.


Ano, potvrzuji, v aktualizované databázi za září už se to hlásí. Poprosil bych o úpravu začátku a konce této úsekovky s další aktualizací. Úsekovka na D1 ve směru z Brna do Prahy začíná na mýtné bráně, kilometr 151,3 a končí na osazeném sloupu, kilometr 147,0 (ve stávající databázi to hlásí začátek již na cca 153 km u sjezdu z dálnice na Tasov, konec úsekovky to hlásí tak o 400m později, než je skutečnost). Ty kilometry sedí, prakticky vedle úsekových čar na silnici jsou cedule - kilometrovníky. (Sorry, GPS polohy nemám, snad pomůže aspoň toto.)
Protisměr předpokládám že bude symetrický.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 02. říj 2017 11:21:28 
Offline
nováček

Registrován: čtv 20. dub 2017 09:08:34
Příspěvky: 44
petr.vlcek.x píše:
Marek Bartoš píše:
petr.vlcek.x píše:
Mam pocit, ze se na D1 chystá další úsekovka. Dnes jsem jel Brno-Praha. Na 151km na bráně dvě kamery namířené do zúžených pruhů, čáry namalované (už tam jsou dlouho) a nahoře na bráně operoval maník - kutil v rozvaděčové skříni. Konec předpokládáné úsekovky (cca 148km?) zatím nijak neosazený, jsou tam pouze namalované čáry. (tam se bude muset osadit sloup k montáži kamer)


Ano u Velkého Meziříčí bude Úsekové měření. V databázi už zanesené je. Pokud updatujete, tak už vám ho bude hlásit.


Ano, potvrzuji, v aktualizované databázi za září už se to hlásí. Poprosil bych o úpravu začátku a konce této úsekovky s další aktualizací. Úsekovka na D1 ve směru z Brna do Prahy začíná na mýtné bráně, kilometr 151,3 a končí na osazeném sloupu, kilometr 147,0 (ve stávající databázi to hlásí začátek již na cca 153 km u sjezdu z dálnice na Tasov, konec úsekovky to hlásí tak o 400m později, než je skutečnost). Ty kilometry sedí, prakticky vedle úsekových čar na silnici jsou cedule - kilometrovníky. (Sorry, GPS polohy nemám, snad pomůže aspoň toto.)
Protisměr předpokládám že bude symetrický.


Díky za upozornění, upravíme to. Nedokázali jsme dohledat přesné umístění, tak jsem to zadal od exitu k exitu, ať to tak prosjistotu le. Lepší dejlší než vůbec, obzvláště na D1. :)

_________________
ŠKODA "Větroň" CITIGO
GENEVO PRO M FF 2

První koloběžka s pevnou montáží v republice!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 10. říj 2017 23:34:10 
Offline
nováček

Registrován: sob 21. dub 2012 18:54:28
Příspěvky: 17
Díky za aktualizaci v poslední databázi. Ale ještě to poladíme a snad to stihneme dřív, než rekonstrukci ukončí. :) Jel jsem to včera v noci, D1 od Prahy na Brno. Začátek úseku za Meziříčím to bude chtít posunout o tak o 250 metrů ku Praze. Zkusím sehnat cosi, co mi po kliknutí uloží GPS souřadnici a hodím to sem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 25. říj 2017 15:59:07 
Offline
čekatel

Registrován: čtv 22. srp 2013 13:40:31
Příspěvky: 108
Hlásím, že kolem Pňov-Předhradí je něco špatně. Je tam úsekovka, kterou to zahlásí a pak i odhlásí konec, ale potom na displeji začnou běhat nějaký nesmyslný čísla( jakoby to něco odpočítávalo). Pak to zabimbá třeba až na obchvatu Kolína. Nejdřív jsem myslel, že blbne GPS v detektoru, ale dělá mi to pokaždé už asi dva měsíce. Nevím co tam může být špatně? Bludný bod?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2017 12:54:37 
Offline
nováček

Registrován: čtv 20. dub 2017 09:08:34
Příspěvky: 44
Kuba píše:
Hlásím, že kolem Pňov-Předhradí je něco špatně. Je tam úsekovka, kterou to zahlásí a pak i odhlásí konec, ale potom na displeji začnou běhat nějaký nesmyslný čísla( jakoby to něco odpočítávalo). Pak to zabimbá třeba až na obchvatu Kolína. Nejdřív jsem myslel, že blbne GPS v detektoru, ale dělá mi to pokaždé už asi dva měsíce. Nevím co tam může být špatně? Bludný bod?


Není možné, že máte starší verzi databáze? Vím, že byla jedna verze databáze, kde některé úsekovky končily tam co začínaly.

_________________
ŠKODA "Větroň" CITIGO
GENEVO PRO M FF 2

První koloběžka s pevnou montáží v republice!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 351 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz