Právě je čtv 15. lis 2018 11:16:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 561 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 13. dub 2017 09:56:53 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Stačí strčit kartou do počítače s Windows a znovu updatovat. Databáze opravena. Hlásíme už je 1x...:)

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 22. dub 2017 20:35:38 
Offline
nováček

Registrován: sob 13. říj 2012 12:49:11
Příspěvky: 22
Zdravím,je nějaký stacionár v Guntramovicích okres Opava.?Nic mi to nehlásí Protector teda poslední databáze mi nejde teď stáhnout.
U Protectoru,hlasí mi nová databáze nalezena dám aktualizovat a napíše nějaký eror
a ať to zkusím později,údajně tam něco je a fotí to a vybírají tučné pokuty.

_________________
Protector 850CZ+ALG9RX


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 24. dub 2017 10:52:50 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Ohledně update nění hlášený žádný problém. Asi nějaký agresivní antivir ve spojení s firewall na počítači...:(

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 24. dub 2017 10:53:26 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Jakou chybu ti to hlásí?

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 24. dub 2017 16:42:36 
Offline
nováček

Registrován: čtv 20. dub 2017 09:08:34
Příspěvky: 46
hazi píše:
Zdravím,je nějaký stacionár v Guntramovicích okres Opava.?Nic mi to nehlásí Protector teda poslední databáze mi nejde teď stáhnout.
U Protectoru,hlasí mi nová databáze nalezena dám aktualizovat a napíše nějaký eror
a ať to zkusím později,údajně tam něco je a fotí to a vybírají tučné pokuty.


V Guntramovicích je informační tabule, která odesílá změřenou rychlost na městkou policii a pokud se tam zvýší průměrná rychlost, tak tam jdou a měří. Za stacionár tedy pokutu nedostanete, pouze pokud tam budou stát. Pokud místem často projíždíte doporučuji si přibrzdit, měšťáci samotní mi říkali, že tam stojí často.

Díky moc za info. Pokud bude cokoliv dalšího, rád to zkontroluji a pokud bude radar aktivní zapíšu ho do databáze.

_________________
ŠKODA "Větroň" CITIGO
GENEVO PRO M FF 2

První koloběžka s pevnou montáží v republice!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 28. dub 2017 09:23:10 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4728
Bydliště: Praha
http://jihlava.idnes.cz/usekove-mereni- ... -zpravy_mv

BTW tento způsob financování soud opakovaně zrušil nezákonný - dobrá zpráva řidiče, který by chtěl hádat.....

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 28. dub 2017 10:23:05 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6198
Bydliště: Praha
„Není pro nás prioritou tímto způsobem vydělávat, bereme to opravdu jako prevenci. Řidič, který jede podle předpisů v obou osadách padesátkou, se nemusí žádného postihu bát,“ :tmi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 28. dub 2017 18:39:08 
Offline
nováček

Registrován: sob 13. říj 2012 12:49:11
Příspěvky: 22
Nakonec jsem provedl update přes starší tools a proběhlo to.Nehlásí to a informační cedule jsem si všiml,je tam nová,dík za info.

Problém je ,že tam je i 30ka a tam vybírají což je jen kšeft města.

_________________
Protector 850CZ+ALG9RX


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. kvě 2017 23:01:18 
Offline
nováček

Registrován: pát 23. zář 2016 23:34:59
Příspěvky: 15
Zlín JS směr z centra, porad nehlásí konec usekovky a průměrnou rychlost. databázi mám poslední.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 04. kvě 2017 10:05:41 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Ice: Zkoušeli to tam kolegové s Genevy i s Protectorem a funguje jim to tam normálně.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 04. kvě 2017 13:23:59 
Offline
nováček

Registrován: pát 23. zář 2016 23:34:59
Příspěvky: 15
já to projížděl dvěma auta a a směr do kopce mi nehlásí konec. kde může být problém? databáze jsou z dubna


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 04. kvě 2017 13:33:09 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8717
Bydliště: Zlínský kraj
2 auta s Protectorem a obě nehlasi? Nebo co přesně v těch autech bylo?

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 04. kvě 2017 19:34:26 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2813
Ice má tajemný problém. Napřed to bylo Genevo a nyní Protector. Co vím, tak Vs a kolega pan Č. projízděli několikráte a vždy 100%. Říkám to správně? Jak Genevo tak Protector.

PS: Máme Ice video, ať to můžeme vidět?

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 25. kvě 2017 08:29:49 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 08. pro 2016 22:00:34
Příspěvky: 8
Vcera jsem jel přes ValMez do Vsetína. Genevo nehlásí radar na dvoupruhu do kopce na Vsetínské u Mikrochemy. Vím, že osazují budky na střídačku, ale zrovna včera mi obchodní partner říkal, že zaplatil před zhruba měsícem a půl pokutu 59km/400,-Kč z tohoto radaru. Nebylo by vhodné, aby byl v databázi, i když tam zrovna nemusí být osazen?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 25. kvě 2017 08:33:21 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8717
Bydliště: Zlínský kraj
V databázi jsou jen "nedetekovatelné" radary...na ramer v té budce Vás upozorňuje detektor detekcí...proto tam tyhle radary nejsou...bylo by to zbytečné a otravné hlásit něco co tam neni

BTW: když se jedná o Genevo tak proč to je v sekci Protector

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 561 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz