Právě je úte 20. lis 2018 14:31:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 19:22:37 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Zdravím vás všechny , jsem nováček mezi anti radary a vlastním od známého Antiradar vector 995

Muže mi někdo napsat jaké je správné nastavení pro použití na radary PČR

Když jsem Koukal na netu tak někdo píše u pásma Ka ma byt ON a já tam mam pouze off nebo EUR

A hlavně když ho pouštím tak mi ti píše VEC 965 :D :D

Děkuji všem z pomoc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 19:51:20 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4728
Bydliště: Praha
No, třeba ten dědeček ještě funguje... Jestli si dobře pamatuji, tak EUR je dtto jako ON. Vše ostatní (K, X off)

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 19:55:15 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Jenže dnes jsem jel po městě a Mirek jsem policejní Octavií ( tajné ) s radarem a Antiradar ani nepípne

Měl jsem nastaveno autoscan tak nevím no


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 20:22:07 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4728
Bydliště: Praha
Autoscan je špatně, musí být highway. A otázka je, jestli měli radar on.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 20:25:27 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Je to policejní Octavie co tedka dostávali dopravaci a ta u nás na Olomoucku měří a litá furt s radarem

Takže nevím jestli to je tak ze on ten radar nebo něco musí spustit a nebo ne a je stále zaplý a dá se stále detekovat a poslední me zajímá jestli nemám náhodou US verzi a jak to zjistím

Mam vše v nastavení na pozici OFF a pouze POP mam on a Ka mam eur


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 20:26:46 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8723
Bydliště: Zlínský kraj
To že jede auto s radarem neznamená že byl radar On
Ale je to hodně stará věc...tam je funkčnost opravdu otázkou. Ideálně poslat výhradnímu ať to otestuje laditelným imitátorem

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2016 20:34:12 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Poslat vyhradnímu znamená co prosím ? Opravdu se ve funkčnosti nevyznám a rad bych veškerou pomoc
Antiradar mam zatím den a pouze čtu o tom jaký je rozdíl mezi US a verzi pro ČR a stále nejsem chytrý


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 09:19:19 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 749
Odkud jsi? V Praze ti to bude pipat v Mrazoveckem tunelu.

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 09:38:15 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3607
Bydliště: Praha
Jen informačně, stáří toho detektoru je cca 10 let.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 11:15:15 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
mr_nitroz píše:
Odkud jsi? V Praze ti to bude pipat v Mrazoveckem tunelu.


Ahoj, jsem z Olomouce tak ten tunel u vás moc nevyzkouším což je Škoda a použití antiradaru je ideální kde ? Normálně uprostred na skle nebo u horní části skla ? Jelikož názory se celkem u lidi liší

Jde o to ze jsem ještě nepotká radar abych vyzkoušel funkčnost

Díky za odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 17:55:35 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
A ještě jedna věc a to zda-li existuje nějaká firma která otestuje funkčnost antiradaru a kolik to tak cca vychází

Jinak zatím jsem nezaznamenal hlídku s radarem tak funkčnost zatím neověřena

Děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 21:07:11 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8723
Bydliště: Zlínský kraj
1) detektor na laditelné imitátoru ti otestuje jen výhradní zastoupení...tj. AntiRadary.Net to jsem ti už tady psal.
2) nejbližší stacionár Ramer co vím u Olomouce je ve Šternberku

_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 22:09:31 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
A náhodou název té firmy nevíš ? Děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2016 22:16:31 
Offline
nováček

Registrován: stř 03. srp 2016 19:19:37
Příspěvky: 32
Promiň já to blbě pochopil s tím stacionarem
Zítra to odesílam do antiradaru.net na Prahu na zkušebnu tak uvidím co a jak

Jinak děkuji za veškerou pomoc
Vážím si toho


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Beltronics vector 995
PříspěvekNapsal: pát 05. srp 2016 00:51:35 
Offline
člen

Registrován: čtv 31. pro 2015 16:35:51
Příspěvky: 303
Tak to pak dej vědět jak to dopadlo, celkem mě to zajímá. :)

_________________
D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz