Foxcop píše:
Toto je můj poslední příspěvek na toto téma, protože někteří vůbec nepochopili (nebo nechtěli pochopit), co jsem psal. Nejde tady přeci o nějakou buzeraci, protože když jezdím jak mám, tak si mě nikdo vžímat nebude, Nejhorší je, že každý poukazuje na druhé, ale "kdo jsi bez viny.......". I v zahraničí kontrolují pásy a alkohol a tresty jsou mnohem tam mnohem přísnější ne? u nás. Ale o to nejde, jezdíme přeci u nás, tak proč bychom se měli navzájem na silnici pozabíjet, že? Vůbec jsem nepsal, že když má někdo antiradar, že musí být nějakou rizikovou skupinou, možná naopak. Jde jen o to, že dnes je hrdina ten, kdo ohrožuje svojí nekázní ostatní ne? ten, který jezdí služně. A o to jde. Znovu se omlouvám, že jsem někoho svým off topic pohoršil, ž to víckrát neudělám, protože kdo nechce, tak to nepochopí a bude všelijak argumentovat jak někdo jiný dělá něco špatně a až to bude dělat jinak, tak já ...... SHOW
Pane, raději ž opravdu nic nepište, protože Važe výplody jsou opravdu k smíchu... To váš ně věříte tomu, že hlídka, která mě zastavuje a kontroluje mou sadu ?ároviček a datum na obvazech, mne zastavila proto, že jsem jel na červenou nebo přejel plnou čáru? Nenechte se vysmát...jako policista v poměrně vysoké funkci dobře víte, jaké úkoly rozdáváte svým podřízeným!
Skutečné přestupky, jako nedodržování přikázaných směrů na křižovatkách, řezení do pruhů, nepoužívání blinkrů a mnoho dalších vesele ignorujete... Já vím, ono ukázat někomu, že nemá ?árovku je mnohem sna??í, ne? se s někým dohadovat, že nedal blinkr...
Musím Vám říct, že pokud u policie budou pracovat lidé, kteří mají myžlení jako Vy, Červík a další, tak to bude jenom horší a horší! Oháníte se zahraničím, ale přitom jste amatéři nejhrubžího zrna a o praktickém provozu nemáte ani ?ajnu