Právě je úte 23. led 2018 10:24:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2008 18:19:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
pepek píše:
že by přestala pracovat na vývoji Symbianu?

Sry mozna sem to pomotal, ale mam kamose co dela v prodejne s mobilama a nejaky kousky mi ukazoval ze se k nim dava TT, ale mozna to Nokia nebyla. Kazdopadne ty telefony jdou hodne na odbyt. Az bude kamos on-line na ICQ tak se ho zeptam a pak napisu co to je za typ a od jakeho vyrobce co jde tak na dracku ;)
Kazdopadne TT dela promo akci ze dava svuj soft k mobilu zdarma. To muzu rict na sto procent.

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03. kvě 2008 18:37:00 
Offline
štamgast

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2496
To bylo jen rýpnutí ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05. kvě 2008 17:04:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Tak jsem opravdu moták ve smyslu toho, že to není Nokia, ale bylo to HTC. No skoro stejny ne :D
http://www.ukazto.com/?img=3111464~HTC001.jpg
Kamos prodava tri typy HTC a ve dvou znich je to standardne dodavany jako zkusebni verze s osekanou mapou. Je to proste delany tak aby lidi navnadili aby si pak koupili plnou verzi. A neni to akce jen v ramci ČR. Rikal ze je o to fakt velkej zajem at ze strany beznych uzivatelu tak ze strany firem a to proto aby lidem nemuseli do aut kupovat navigace, tak koupi HTC mobil. Oboji potrebujou, tak co to nespojit do jednoho.
Jinak se chysta Sony Ericsson zatim jen s modelem X1 http://www.mobilmania.cz/Sony-Ericsson-Xperia-X1-videotest-prototypu/sr-1-a-1118896/default.aspx
zacit pouzivat windows mobile a ze to neni zanedbatelnej podil na trhu co ma S.E., takze by to mohl byt i prislib do budoucna ze u TT proste winmobile nebudou moct ignorovat Teda kdyz prejde S.E: uplne na WM, ale to vse ukaze az cas. ;)

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05. kvě 2008 19:17:00 
Offline
štamgast

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2496
Tak to je hodně a hodně velký rozdíl :evil: Nokii jsem v životě neměl a pokud se mi občas dostane do ruky, tak pořád zastávám názor, že toto zařízení není pro mne. Ovšem HTC je opravdu něco jiného a pokud mohu hodnotit vývoj WM, tak ve verzi 6.1 a pořádně "uvařenou" nadstavbou je to docela služný OS který je i stabilní a rychlý.
btw. Ten produkt SE je dost zajímavý a uvidíme, až se mi náhodou dostane do ruky, jestli si ho nepořídím, ale zatím HTC je pro mne jednička ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09. kvě 2008 19:57:00 
Pokud by nekdo chtel IGO 8 CZ FULL Verzi, at mi pisne, reknu mu kde ji stahne, samozrejme nepodporuji warez... :D :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09. kvě 2008 20:24:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Nejak se mi IGO nesnasi s Asusem, ale jeste jsem nemel cas to prostudovat. Po nabehu proste ztmavne obrazovka, ale jde slyset ze na nejaky tlacitka klikam.
Samozrejme je to full verze a samozrejme ne warezova... taky nepodporuji. ;)
edit: povedlo se - rekalibrace displeje pomoci ext.softu to vyresila :p

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Naposledy upravil LUB dne sob 10. kvě 2008 08:30:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09. kvě 2008 21:22:00 
Me na Mio a701 naprosto luxusni.. :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10. kvě 2008 01:26:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1578
Bydliště: Bezdomovec
Mne to na HTC P3300 funguje bez problemu, jen jeste nevim, do jaky rychlosti bude stihat procesor, coz to zjistim. Ale zatim se mi tam nepovedlo nacpat POI, nemluve o tom, ze radary jsou na iGo v jedne sloucene kategorii, coz je pekne na prd, pac mi to pak bude a) rvat furt, b) rvat nebude nikdy. Protoze navi mam hlavne proto, aby me dovedla z bodu A do bodu B a zaroven me po ceste upozornila na novinky u cesty, z kterych bych mohl mit problem, tak vidim spatny stav POI jako zavazny problem ve vyuziti. Nicmene jsem to zkusil, ale neobjevily se mi tam ani radary, ani bankomaty CS... nekde je asi zakopanej pes 8-)

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18. kvě 2008 17:32:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6149
Bydliště: Praha
Tak jsem vyzkoužel iGO8 na PDA a jsem z toho rozpačitý. Nový "omalovánkový" design, pro samou ikonu se na obrazovku skoro nevejde ani mapa, v 2D režimu se mi nepodařilo zprvoznit "track up" orientaci mapy, pro "mute" tlačítko se musí vlézt do menu. Grafika je líbivá a pro prvouživatele je ovládání snadné (proti iGO2006). Mapové podklady vypadají kvalitní, hasová navigace služná (i když by mohla někdy "jít rovnou k věci"). Není to špatný produkt, ale já se vrátím zpět k iGO2006Plus. Na radarovou navigaci je to asi lepší. (Nebo si možná zvyknu na tohle?)

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18. kvě 2008 17:44:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1578
Bydliště: Bezdomovec
Mne na iGo8 vadi: "neroztridenost" upozornovani na radary, ukecanost a prehlcenna obrazovka zbytecnymi udaji. Pro "strelce" to moc neni. Nejradeji bych mapove podklady z iGo prehodil do TT6:)

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18. kvě 2008 17:50:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Tak abych taky přidal své hodnocení ;) , tak já bych panu Zbyňkovi (mám ho jako navigátora v iGO8) odpustil tu občasnou zbytečnou ukecanost, ale jak mi tam řve s těma radarama tím mě teda dorazil. Si to tam frajer použtí skoro jak chce :D
Ne je to přesně tak jak píše Shwaara... nemožnost vypnout jednotlivé druhy radarů je dosti zásadní a konkrétně mě ještě vadí, že si třeba nemůžu nastavit upozornění pro jiné body zájmu jako třeba nebezpečná místa a aspoň u radarů by si člověk mohl nastavit vzdálenost upozornění.
Jinak grafika ujde a mapové podklady v současné době o třídu lepší ne? u TT.

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 19. kvě 2008 14:58:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
Ice: No jenomze ty nove mapy bohuzel nejdou nacpat do PDA pro ktere je v soucasne dobe pouze "zastarala" verze 6. A to ze to jde nastavit u bodu zajmu v TT vim jelikoz jsem byl jeho dlouholetym uzivatelem a proto jsem mozna i trosku zhejckanej. Kdybych to nikdy netestnul, tak mi to nebude ted schazet ;)

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21. kvě 2008 20:14:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Tak se mi do spárů dostala navigace iGO8 a mé hodnocení (jednou) větou:
Děs, běs a hrůza. Nepřehledné kvůli množství grafických ukazatelů a mikro mapě, ve které jsou na můj vkus zelené plochy moc tmavé (barvu nelze změnit). Stacionární radar mi to na Patočkově ulici hlásil nepřetržitě několik set metrů, ne? jsem to vypnul... Proti tomu zlaté iGO 2006Plus...

LUB, někde jsem četl (možná tady, možná tvůj příspěvek), že snad v létě bude sedmička pro PDA. Tak to ž snad vydržíme, ne?

Jednoúčelový TT One je dobrá věc, ale já se jej (před rokem) po týdnu zbavil a pořídil PDA, protože to mělo neaktuální mapy a za nové bych musel zase platit, nebo i-legálně stáhnout a vygenerovat licenční kód. To mi přijde u právě zakoupeného výrobku docela blbé.

Další info:
http://anonym.to/?http://www.tomtom.com/products/category.php?ID=2&Language=1
http://anonym.to/?http://www.torrentz.com/searchžq=tomtom


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz