Právě je sob 22. zář 2018 04:13:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01. črc 2008 16:24:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
http://mobil.idnes.cz/cesti-uzivatele-garminu-budou-mit-nejpodrobnejsi-turisticke-mapy-na-svete-16e-/navigace.asp?c=A080630_134323_navigace_kor

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01. črc 2008 18:53:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Ice a gebič,

bráchovi jsem teď pořizoval TomTom One XL (viz. můj příspěvek kousek zpět). Přes TTHome jsem aktualizoval mapu a taky nahral TT8. Na prvni pohled jsem zadne podstatne rozdily nevidel.

Co bych u TT uvital, trvale hlaseni dvou nasledujicich krizovatek tak, jak to má iGO8. Snad alespon avizovane razeni do vice pruhu bude u TT7 resp. TT8 fungovat jak ma. Po Praze jezdim jen podle navigace (jinak bych tam jezdil dodnes) a bohuzel u TT6 jsem mel dost problem s odhadem, do ktereho pruhu se pred krizovatkou radit, abych spravne najel na nasledujici krizovatku. Jsem zvedav, zda v dobe existence TT8 pro PNA vydaji pro PDA jeste sedmicku, ci ji preskoci a vydaji rovnou osmicku...

--- tipy ---
Pro zajemce o zenský hlas do TomTom je k dispozici profesionalne vytvorena Eliska (zde verze bez www navigovat cz).
Nelibi se vam, ze na pozici vaseho auto je jen modra sipka? Vymente si ji za vase auticko" onclick="window.open(this.href);return false;" class="postlink">http://anonym.to/?http://www.pocketgpsworld.com/tomtom-custom-cursors.php]auticko.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03. črc 2008 19:09:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Mám na testování zapůjčenu novou verzi navigačního programu. Schválně jestli poznáte, která navigace to je? ;)



Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03. črc 2008 20:15:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Ne-e. Je to iGO8 se skinem TT. Vžimněte si té ?ipky na dolní modré ližtě vpravo. To je přesně to, co bych u TomTom uvítal. Je to info o druhé křižovatce v pořadí... Jinak PDA je ASUS A632N, ale to nebylo předmětem otázky...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 17. srp 2008 21:26:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6192
Bydliště: Praha
Dnes první testování Tom Tom 7.45. Příjemné překvapení, že to není pomalejší ne? verze 6 na stejném hardware (Asus 639). Možná i o chlup rychlejší vyhledávání (má to výběr státu ve stylu iGO) a i služně rychlé vykreslování mapy při prohlížení (samozřejmě TT 730 / TT 930 jsou úplně jiná rychlost). Prvotní inicializace GPS byla docela dlouhá (jako u většiny GPS na špatném signálu a za jízdy), ale následné inicializace téměř okamžitě i přes ukončení a následné spužtění aplikace. Tady chválím výrazné vylepžení. Dále chválím navigaci v tunelech. Nevím jak, ale předpokládám, že to použije vjezdovou rychlost nebo maximální rychlost v tunelu a podle toho odhaduje aktuální pozici a naviguje i bez signálu. Jinak ovládání stejné jen mírně upravená barevnost. I posloupnost (logičnost) hlasové navigace se vylepšila. Jediná věc zustává špatně a to je v případě, že projíždíte křižovatkou rovně do ulice, které je ne zcela kolmo, ale mírně vlevo nebo vpravo, tak TT naviguje odbočte vlevo/vpraco, i když vlevo/vpravo je jiná odbočka/ulice (přestože to je na mapě namalováno správně). Možná je to jen "ztraceno v překladu". Pokud si to nedovedete představit, tak třeba z Korunovační do Letenského tunelu je klasický příklad.

Celkově příjemný krok vpřed proti TT6, ale iGO8 je na reálnou navigaci lepší. Tam lze jet pouze podle poslechu (s TT stále ne).

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 10:07:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
Tata shani nejakou levnou navi a zamlouva se mu tahle, co na ni rikate?
http://www.navigon.com/site/cz/cs/shop/consumer/bundlelist/1198
http://www.gps-navigace.net/NAVIGON-2110-Europe-3-5-TFT-38-map-TMC-
Nebo mate nejaky lepsi tip ve stejny cenovy hladine?

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 10:27:00 
Offline
čekatel

Registrován: stř 16. dub 2008 00:00:00
Příspěvky: 109
Mio ž bych si asi nekoupil, pro mě má stražně malé dotykové klávesy, při jízdě, když bych potřeboval na něco přepnout, se prakticky nedá ovládat. Je škoda, že nemá žádné HW klávesy krom zapínání a fožáku, to je, řekl bych, její největší mínus.
Jinak mapy ujdou, update také v poho, ale třeba v Brně okolo centra, kde byly odbočky ze silnice jedna za druhou, měla docela problémy, aby nás včas upozornila, díky čemu? jsme párkrát i přejeli a museli se vracet :(
No, a nastavování taky nic moc, např. poprat se s nastavením více průjezdních bodů je občas celkem problém. Ale možná to tak mají všechny navi, nevim, jinou jsem nezkoužel.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 11:16:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
Hm, ta TT One XL ani neni o moc drazsi...
Ale nema TCM!

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 11:44:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
Myslim, ze tam bude problem s aktualizacema... Mate nekdo tip na TT s TMC? Tata to tmc proste chce :)

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 12:44:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
aha... ale casem si myslim, ze to bude lepsi

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 13:05:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1584
Bydliště: Bezdomovec
Hm, tak to vypada na TT One XL... Ma nekdo tip, kde dobre nakoupit? Mate po to novy mapy? Uz me to zacina unavovat, horsi nez nakupovat s pritelkyni :D

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 13:31:00 
Vcera jsem si koupil 930T a musim rici paliciozni... Vsechno super a TMC funguje na jednicku... :D :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 14:50:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
gebič píše:
a TMC funguje na jednicku

Myslel jsem, že v ČR zatím služba RDS/TMC není podporována.
No, strýček Google ž mi nažel toto http://www.rds-tmc.cz/ , takže na to doma juknu. Doufám, že to půjde propojit i s PDA (A632N).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 15:01:00 
JJ tmc FACHA.... Dneska rano jsem krasneobjel zacpu... Neboj nekecam... Ale ostry start pro CR se chysta v zari.... :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2008 15:33:00 
Offline
štamgast

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2496
RDS-TMC je ve zkužebním provozu již delží dobu. Jen ale pořád chybí plné zabezpečení a naplnění informacemi. Pověřené organizace na to se..ou a pak to vypadá tak, jak to vypadá. Koordinátor Zvára sice splnil vládní úkol a za těžké prachy postavil NDIC v Ostravě, ale pokud nemá informace o situaci v dopravě, tak je celá tahle ?ažkárna na dvě věci. Raději se nebudu víc rozepisovat, ale základ TMC byl položen, ale kdy bude plnohodnotně fungovat, tak to neví ani nejchytřejší hradní pán....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz