Právě je pon 22. led 2018 22:08:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: X-SITE XSN-352 z Kauflandu za 2.500,-
PříspěvekNapsal: pon 08. říj 2007 14:41:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 08. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 5
Tak tu navigaci testuju ... a jelikož jsem naprostý laik, jen se zeptám ... čistě teoreticky ...
na kartě se nachází
adresáře Cities a Mobilenavigator .. viz pikčr.
http://imajr.com/na-karte_331882
když bych někde na netu nažel adresář Cities pro jinou ne? Českou republiku a vyměnil na hranicích SD kartu tak by mi to fungovalo i jinde ne? v čechách nebo se musí něco přeladit i v přístroji?
Když se mění mapa, stačí na to jen výměna SD karty?
mapa na kartě je "czee_mre_map.cdt" 219.4MB a nemáte tip kde případně jak hledat .. díky!

ta mapa, když mrknu do toho 220 meg. souboru začíná:
paznaky ... Ceska republika MRE ...paznaky ... czee_mre_nopoi....paznaky ...iso-latin-1...a 220 mega paznaků ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 09. říj 2007 20:02:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 561
Bydliště: Prahe vid
a co v tom je za navigační software?

_________________
it is not about money... it is about sending a message


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10. říj 2007 09:18:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 08. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 5
mikicz píše:
a co v tom je za navigační software?

je v tom smart2go ...
ale ž to není pravda .. nacpal sem do toho mio i tomtoma a mapy mám .. 8)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10. říj 2007 17:13:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 561
Bydliště: Prahe vid
je v tom windows ce?

_________________
it is not about money... it is about sending a message


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11. říj 2007 07:44:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 08. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 5
mikicz píše:
je v tom windows ce?

myslím že ano ... když si koupíš jinou kartu .. a na tu dá? v podstatě cokoli pro pocketpc i totalcommander tak to valí ...
nebo se udělá menu .. a to se dá místo původního exe souboru původní navigace ...
uvodní menu přístroje je stejné ... a když se dá navigovat ... pustí se další menu a tam se dá vybrat ... smart2go nebo mio nebo tomtom nebo totalcommander .. atd .. 8)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11. říj 2007 15:18:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 311
Bydliště: KV
luna: tak jestli to bylo za 2500.-Kč, tak jsi udělal supr kžeft!!!

Jinak trožku tech.detailů z netu :
operační systém Microsoft WinCe ver 4,2
Procesor Samsung 400MHz ˇ Pamě? RAM 64 MB ˇ Počet barev displeje 65000
dobíjecí Li-ion 1400MAH baterie

_________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohužel jen čtverečky)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11. říj 2007 20:12:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 561
Bydliště: Prahe vid
Luna: v tom případě je to za 2500 jackpot...

_________________
it is not about money... it is about sending a message


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 12. říj 2007 05:47:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 08. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 5
mikicz píše:
Luna: v tom případě je to za 2500 jackpot...

taky myslím, .. předevčírem ještě měli ... včera kámo? musel pro druhej do boleslavi .. tam měli poslední .... zkuste kauflandy .. třeba budete mít kliku ... ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14. pro 2007 11:36:00 
Offline
čtenář

Registrován: pát 14. pro 2007 01:00:00
Příspěvky: 1
Mohol by si dat navod ako sa ti podarilo dostat TT a Mio do tej navigacie?? Prosim, ak niekto vie ako dostat do navigacie s platoformou WINCE TT alebo MIO, iGo, tak prosim dajte postup..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 07:55:00 
Offline
čtenář

Registrován: pát 28. pro 2007 01:00:00
Příspěvky: 1
Bydliště: Havlíčkův Brod
sagvant píše:
Mohol by si dat navod ako sa ti podarilo dostat TT a Mio do tej navigacie?? Prosim, ak niekto vie ako dostat do navigacie s platoformou WINCE TT alebo MIO, iGo, tak prosim dajte postup..



Taky bych si nechal poradit, jak to vylepšit. Podrobnější mapy, evropské státy .... Mám tam kartu 512, tam by se toho vežlo ;) Díkec za každý typ, radu, návod ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 13. úno 2008 14:47:00 
Offline
čtenář

Registrován: pon 08. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 5
něco o tom je tady ... http://godofredo.ic.cz/Upravy1.html

8)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03. říj 2009 21:42:00 
Offline
čtenář

Registrován: sob 03. říj 2009 00:00:00
Příspěvky: 1
LUB píše:
luna: tak jestli to bylo za 2500.-Kč, tak jsi udělal supr kžeft!!!

Jinak trožku tech.detailů z netu :
operační systém Microsoft WinCe ver 4,2
Procesor Samsung 400MHz ˇ Pamě? RAM 64 MB ˇ Počet barev displeje 65000
dobíjecí Li-ion 1400MAH baterie


Apropo-ked vravite super kseft, tak v Trencine , na slovensku to maju v kauflande vo vypredaji za 60 ?, je tam este asi 120 kuskov, kupovali sme pred zaverecnou a po nas uz nikto nesiel na nakup, teda ja len tak , info hlavne pre ludi z moravy, co by sa im preto oplatilo ist, aeste taka vec, dufam ze sa bavime o rovnakom GPS, lebo u nas je oznacene ako XSN-352S


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03. říj 2009 21:53:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1578
Bydliště: Bezdomovec
Tak jen tak pro info: Za 2500,- to koupil před 2 lety, takže dnes za 1600 to zas taková bomba není. Nelze srovnavat ceny stejné elektroniky před 2 lety a dnes ;-)

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03. říj 2009 22:38:00 
Taurus asi nekoukal na datum a nebo jen si chtel rypnout a ukazat, ze SK je lepsi, ale neni... :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. srp 2010 22:29:00 
Offline
čtenář
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. srp 2010 00:00:00
Příspěvky: 4
Bydliště: UK
? Cože

_________________
||||||||||||||||||||||||||||||||


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz