Právě je čtv 19. dub 2018 11:57:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24. říj 2006 22:33:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 24. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 20
Jdou použít i do dynavixu, ale musí se stáhnout jako CSV soubory. Jen v tom dynavixu nevím, jak nastavit, aby mě to upozorňovalo...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24. říj 2006 23:56:00 
ještě pro neznalé informace k instalaci:

nakopírovat do adresáře s mapou

docela mi trvalo tuhle informaci najít, když jsem to poprvý instaloval :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2007 09:15:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6170
Bydliště: Praha
Nevím, jestli jsem to přehlédl nebo je to novinka. Nyní lze na seznamu kategorií najednou zobrazit všechny POI z dané kategorie v mapě.

http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&t_hltextkat=CZ-Radary

Ikonka zeměkoule zcela vpravo vedle názvu kategorie.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 13. srp 2007 17:44:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3602
Bydliště: Praha
Krása, v neděli jsem prodal MIO 520 a zítra mi příjde starý dobrý TomTom One NEW, takže zase budu mít POI :D

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 13. srp 2007 20:15:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4711
Bydliště: Praha
Robert píše:
Krása, v neděli jsem prodal MIO 520 a zítra mi příjde starý dobrý TomTom One NEW, takže zase budu mít POI :D


MIO blbý?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 14. srp 2007 14:16:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3602
Bydliště: Praha
snail píše:
MIO blbý?


Vypadá krásně, má výbornej display, je rychllej, umí MP3, signál chytí 3s po zapnutí, prostě super. ALE! To ovládání...! Když jsem vzal do ruky TomToma, okamžitě jsem byl schopen cokoli nastavit.

Na Miu, který mám cca 2 měsíce jsem rád, když se mi povede zadat start i cíl a na nic jinýho si netroufnu. Nemám čas hodiny sedět u navigace a obdivovat skryté a jistě úžasné funkce a proto starý dobrý úzký, jednoduchý Tom Tom, ve kterým si nastavim POI a nic jinýho ne? navigaci od něj nečekám.

Je to něco jako před cca 5 lety Nokia vs Ostatní. - intuitivní ovládání.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 17. srp 2007 08:39:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Uznávám, že TomTom je jednoduchá záležitost, pro ?enský nebo lidi co nemají rádi složité věci ideální. Já naopak volím pokud možno věci, které mají úžasné možnosti v nastavení a customizace zařízení, to MIO umi na jedničku. Líbila se mi trochu vic MIO 710 ale co naplat, 720 taky není špatná, ale nemá takovou podporu uživatelů.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 17. srp 2007 21:35:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4711
Bydliště: Praha
Zatím stále zvládám mít úsekovky a pevné radary v hlavě, jezdím stejné trasy, ale až např. Hradec zavede jeho pevné radary a nebude to Ramet, tak ž to asi překročí mojí mozkovou kapacitu, proto se rozhlížím kolem navigací - jasní favorité jsou Mio 720 a TT ONE XL a TT GO 720 - cena není rozhodující. Ale nespěchám.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 20. srp 2007 13:32:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
To Gebič: přidá? prosím Tě novou úsekovku na Jižní spojce do POI.CZ? Nevíte někdo, od kdy bude (nebo ž je) funkční?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 20. srp 2007 13:47:00 
marsal píše:
To Gebič: přidá? prosím Tě novou úsekovku na Jižní spojce do POI.CZ? Nevíte někdo, od kdy bude (nebo ž je) funkční?


Kamo rad ji pridam na poi.cz, ale potrebuji koordinaty odkud kam je ta nova usekova mrdka... :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 20. srp 2007 19:32:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Napsal jsem je na tématu úsekové měření na Jižní spojce, ale nemusí být super přesné. Jestli máte někdo lepší, opravte mne.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21. úno 2008 15:53:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6170
Bydliště: Praha
Pokud chcete nahlásit nějaké nesrovnalosti v databázích na poi.cz máte možnost zde: http://www.poi.cz/phpbb/viewforum.php?f=27

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10. bře 2008 00:39:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Zkoužel jste teď někdo stáhnout aktuální POI? Mě to teď napsalo, že nemám oprávnění. Jak jsem koukal na jejich fórum, kdysi ž toté? řežil Gebič. Snad to bude jen dočasný problém - nějaká maintenance...


Kliknutím se obrázek zvětší


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10. bře 2008 00:53:00 
Offline
nováček

Registrován: pon 05. lis 2007 01:00:00
Příspěvky: 51
me to jde jen kdyz se prihlasim - bez prihlaseni mi to ted nejde...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10. bře 2008 01:13:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Vyřeženo

Problém byl v Kerio Personal Firewall. Blokace položky "Refer".
Teď, když koukám znovu na ten Gebičův obrázek, tak on používal KPF taky...
Tak jsem si to fórum poi prožel (phpBB3 je pěkně nepřehledná), a sám Gebič měl problém v KPF, viz. http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=827. Jo, nemá se zbytečně vrtat do něčeho, co funguje.

Odzkouženo, přihlážení není nutné.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz