Právě je ned 21. led 2018 06:28:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nastaveni X50
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2009 17:09:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 30. čer 2009 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Teplice
Ahoj, muze mi prosimvas nekdo poradit jak spravne nastavit antiradar escort X50. kdyz to udelam podle navodu
a. X ? OFF
b. K ? OFF
c. Ka Narrow ? ON
c. Ka N1 ? ON
c. Ka N2 ? ON
c. Ka N3 ? FF
c. Ka N4 ? OFF
d. POP ? OFF
e. Ku ? OFF
f. LSR ? ON
g. SWS ? OFF

tak mi nechce vubec chytat radary a neni to prvni co zkousim. urcite neco musim delat spatne. diky moc. Jinak zkousel jsem to u radaru co sou bezne ve vesnicich a mestech.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2009 18:01:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Rudolf, za předpokladu, že má? Euro verzi, nastavení je v pořádku.

Problém však je v tom, že tzv. běžné radary jsou jen info cedule, za které pokuta nehrozí. Ty pracují převážně v pásmu "K", které je v nastavení standardně vypnuto. Po jeho zapnutí ti budou tyto cedule ž pípat. Připrav se věak na to, že krom nich ti bude pípat každá benzinka či supermarket. Automaticky otevírané dveře májí senzory pracující v pásmu K.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2009 18:38:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 30. čer 2009 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Teplice
takze jinak kdyz bude merit policista tak bych ho mel detekovat. Vedel jsem ze to nebere usekove mereni proptoze to jsou jen kamery, ale myslel jsem si ze takovy to radar ktery vyhodnoti moji rychlost okamzite by to melo zaznamenat a nahlasit. Jo a diky za odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2009 19:05:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Laser to detekovat taky nemusí. Záleží na vzdálenosti od policisty - tedy na jakou vzdálenost měří a kam míří. Pokud je vzdálenost malá a míří na RZ (SPZ), pak je paprsek natolik úzký, že na detektor nedosvítí.

Kde jsi ten Tvůj detektor kupoval - obchodník? Pokud na tuto otázku neodpoví?, nemáme se dál o čem bavit... Může být toti? pravděpodobné, že, pokud Ti to nedetekuje radar, ten Tvůj Escort nemusí být Euro/CZ verze.
Viz. http://www.antiradary-kv.cz/12,0,Neupravene-detektory.html


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2009 20:57:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 18. črc 2008 00:00:00
Příspěvky: 39
Bydliště: Česká republika
Zkus stacionární radar... Koukal sem (na POI), že ve tvém okolí jich pár je... Ale výsledek není zaručen...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 30. čer 2009 23:33:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 30. čer 2009 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Teplice
Ja ho jeste nezaplatil :D jinak ho mam z tssgroup oproti RX65 ho umej za slusne prachy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2009 17:51:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 30. čer 2009 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Teplice
Vertikalni drzak to sice nema, ale kolek to ma. A kdyz se kouknes treba na RX65 tak ten ma normalni beznou prodejni cenu (a k te vertikalni drzak davaji mel sem ji od nich jiz v ruce) a X50 bude levna z duvodu dobrych obchodnich podminek mezi vyrobcem a TSS. A od jakeho prodejce bys to doporucoval a za jakou moznou cenu? Diky moc za radu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2009 18:14:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4690
Bydliště: Praha
já cenu zas tolik neřežím, neb kupuju na firmu. Kupuju od ABELa a Roberta - www.antiradary.cz a www.antiradary.net

výhoda je servis - antiradary a ostatní udělátka jsou docela poruchový zařízení a řežit záruku přes internet není zcela optimální, takže osobní servis je s výhodou

zajeď si na stacionár v Ka pásmu 34,0 a otestuj, jinak to nezjistí?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2009 20:42:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1578
Bydliště: Bezdomovec
Oficialni dovozce je do CR jen jeden. Cili ostatni odberatele musi mit ceny odvozene od ceny koupe od dovozce do CR. Vse ostatni je sedy dovoz. Cili primy vztah Tvuj prodejce - vyrobce neexistuje.

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2009 22:12:00 
To tady muzeme opakovat dokola... A pak stejne, si to koupi a bude si myslet, ze vsichni kecame... :|x :|x Holt je to na cloveku, je to stejny jako s autodilama, nekdo kupuje prasivky z polska a nekdo z Nemecka, i kdyz vsichni rikaji, ze je to to same... :D

PS: Jsem zvedavej, kam pak pujde Rudolf detektr reklamovat, tipnul bych si, ze k overenemu prodejci a bude se divit, kdyz nepochodi... :|x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01. črc 2009 23:51:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 30. čer 2009 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Teplice
Takze ted jsem X50 zkousel asi 2 hodiny po Usti nad Labem a vsude kde byl radar v pasmu Ka tak mi ho nahlasila vic nez brzo (teda aspon tam kde sem to projel) A ty co mame v Teplicich jsou v pasmu K. Takze jsem spokojen a cenovka pro me bude cca 11 000. samozrejme budu dal testovat a nejspis si udelam i video zaznam.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02. črc 2009 00:01:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 30. čer 2009 00:00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Teplice
Jinak diky za rady,kdybych se nebal koupit cokoliv hned tak se tu na nic ani neptam a nic nezjistuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02. črc 2009 09:16:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4690
Bydliště: Praha
Jeste se musí? podivat, jakou frekvenci ti na te ceduli hlásí - musi to byt cca 34.0 ony ty cedule jedou spíš v 34.3 a navíc mají výkon mnohonásobně vy??í ne? nový ramery. Nastav si na AR zobrazení frekvence (jestli to eskort umí, nemám ho) a po dobre reakci na 34.0 na odjezdu (na ceduli minimálně 200 metrů) teprve udělej definitivní závěr

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 03. črc 2009 21:16:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Myslíte, že se nám pak Rudolf pochlubí, že dostal na nějakém radaru flastr? :|x

:idea: Rudolfe, chce?-li mít jistotu, tak si zajeď do Prahy do Zlíchovskýho tunelu. Myslím, že se ti ta investice benzinu určitě vyplatí... V obou směrech je trvale zapnutej radar na frekvenci těsně kolem 34.0 GHz.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11. srp 2009 15:13:00 
Presne jak jsem cekal, hledani rozumu od Rene, já a R.... :D :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz