Antiradary-Forum.NET
http://www.antiradary-forum.net/

Genevo HD+
http://www.antiradary-forum.net/viewtopic.php?f=54&t=2026
Stránka 12 z 14

Autor:  VS [ úte 30. srp 2016 12:25:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Já 975e a HD+ myslím ani neporovnával...
A ze zkušenosti vím že 975e byla na citlivost super...jen ty FP byli problém...
Ono se to těžko takhle porovnává... chtělo by to ještě nějaký druhý detektor atd.
Kolikrát mám na stejném místě na stejné auto rozdílnou detekci jen vlivem provozu...stačí aby projela u radaru dodávka která to zastíní atd.

Jaký máš FW v té HD+ anténě?
Před chvílí jsem ulovil shodou náhod ramer s HD+ tak snad během dneška bude čas to sestříhat.

Autor:  mr_nitroz [ úte 30. srp 2016 14:08:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Mam ten prvni co je, s druhym to nereagovalo s gps+ vubec, jak jsme zkouseli. Dnes jsem hlavu poslal na otestovani, Gebic psal, ze by ty pozdni detekce mohlo delat i spojeni s gps+, tak uvidime co zjisti...

Jede uz stacionar v Kunovicich? Ze bych ti poslal na zkousku moje gps+ a vyzkousel bys tvoji hlavu s mojim gps+, jestli nemam problem nahodou tady...

Autor:  VS [ úte 30. srp 2016 15:14:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Stacionár stále prázdný...
Ale to spojení můžeš zkusit na čemkoliv...cedule klidně i v K...
Škoda že nemáš ještě přenosku nějakou na porovnání...jestli ty vlny tam byli nebo prostě jen nebylo co detekovat

Autor:  janatomam [ úte 30. srp 2016 16:04:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Anténu otestujeme v bezodrazové komoře a uvidíme...

Autor:  mr_nitroz [ úte 30. srp 2016 22:19:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Prenosky v rodine jsou, to neni problem. Ale jel jsem ted naposledy s manzelkou a ty nemaji pro vice prujezdu moc pochopeni a navic potkat tadyty mobilni hlidky na jednom miste je problem.

Autor:  Robert [ úte 13. zář 2016 16:01:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

mr_nitroz: Takže po testech v bezodrazový komoře se ukázalo, že tvoje anténa je opravdu rozbitá. Oproti klasický anténě má útlum cca 9dB, tedy jsme citlivostně někde na úrovni US verzí Bel965 z roku 2006 :think . Příčna poruchy zatím nezmáná, napadá mě, jestli ses nekoukal dovnitř, ono to anténám nedělá dobře, protože rozebráním se přeruší pájenej spoj mezi hornou a přijímačem.

Autor:  mr_nitroz [ úte 13. zář 2016 16:50:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Rozhodne ne. Nemam ve zvyku rozebirat neco co stoji pres 20000 a je v zaruce. Jsem rad, ze se na neco prislo, detekce tomu odpovidala.
Nova hlava je jiz na svem miste (za plastovou krytkou) a jakmile budu mit stesti na vlny, dam vedet. :yes

Autor:  mr_nitroz [ stř 14. zář 2016 21:41:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

viewtopic.php?f=13&t=650&p=78989#p78989

S novou hlavou jsem konecne mel silu signalu 9 v urovni paprsku.

Autor:  mr_nitroz [ stř 21. zář 2016 22:49:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Detekce s novou hlavou oproti ostremu radaru:

viewtopic.php?p=79053#p79053

Autor:  VS [ čtv 29. zář 2016 20:33:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

HD+ s FW18




Autor:  msp_x [ stř 02. lis 2016 21:11:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Tato jednotka má nějakou detekci zapnutého zapalování? V návodu o tom není ani slovo,ale zatímco v autě funguje, tak po připojení na zdroj se jí moc nechce.
Po zapnutí vidím odběr cca 200mA, GPS jednotka ohlásí připojení. Po 15s odběr spadne na 10mA a o 30s GPS jednotka oznámí odpojení radarové hlavy, což mi připadá, že je v nějakém úsporném módu.

Edit: Tak asi ano, pravděpodobně to zjišťuje úroveň rušení na napájení. Pak není divu, že se mi to doma vypíná.

Autor:  Robert [ čtv 03. lis 2016 11:26:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

msp_x píše:
Tato jednotka má nějakou detekci zapnutého zapalování? V návodu o tom není ani slovo,ale zatímco v autě funguje, tak po připojení na zdroj se jí moc nechce.
Po zapnutí vidím odběr cca 200mA, GPS jednotka ohlásí připojení. Po 15s odběr spadne na 10mA a o 30s GPS jednotka oznámí odpojení radarové hlavy, což mi připadá, že je v nějakém úsporném módu.

Edit: Tak asi ano, pravděpodobně to zjišťuje úroveň rušení na napájení. Pak není divu, že se mi to doma vypíná.


:yes , pokud tomu chceš zamezit a testovat doma, připoj si anténu na 975 jednotku.

Autor:  msp_x [ čtv 03. lis 2016 11:59:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Robert píše:
:yes , pokud tomu chceš zamezit a testovat doma, připoj si anténu na 975 jednotku.
OK, vyzkouším. Jen si budu muset upravit kabel, protože ten co mám má vyvedeno jen napájení.
btw. Předpokládám správně, že vysílač pro GPS jednotku se při komunikaci přes drát nevypne a vysílá stále?

Autor:  Robert [ čtv 03. lis 2016 12:00:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

msp_x píše:
Robert píše:
:yes , pokud tomu chceš zamezit a testovat doma, připoj si anténu na 975 jednotku.
OK, vyzkouším. Jen si budu muset upravit kabel, protože ten co mám má vyvedeno jen napájení.
btw. Předpokládám správně, že vysílač pro GPS jednotku se při komunikaci přes drát nevypne a vysílá stále?


Přesně tak. Pokud anténa běží, běží i vysílač.

Autor:  martinecko [ pon 07. lis 2016 12:07:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Genevo HD+

Nova verzia protectora? :)


Stránka 12 z 14 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/