Právě je úte 17. črc 2018 12:02:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 805 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 15:25:57 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Takže, po připojení detektoru na 12V, nic, ale druhé Genevo hlásí poplach v garáži, takže asi nějak funguje. Po opětovném připojení k PC s WIN7, se načetlo, upgrade proběhl úspěšně, ale po připojení na 12 voltů zase nic...
Takže chyba bude asi někde jinde :-(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 16:44:58 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4721
Bydliště: Praha
Stavil bych se u svého prodejce, bude to nejjednodušší.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 18:41:32 
Online
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 330
to co popisujes me to delalo kdyz jsem mel spatny bootloader. Po jeho prehrani to chodilo jak ma.

nicmene uvedene prehrani se muselo delat z XPcek, jinak o nefungovalo...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 18:56:46 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Přehrání bootloaderu lze udělat jen pomocí updateru nebo je třeba ještě někde stáhnout něco jiného?
Doma mám bohužel jen W7 a výše, ale v práci ještě jeden notas právě z uvedených důvodů Xpčka má...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 22:07:59 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Tímto děkuji týmu antiradary.net za pomoc. S jejich radou a s výměnou USB kabelu se podařilo nahrát novou verzi bootloaderu a pak roběhly aktualizace fw i databáze v pohodě.
Přeji všem krásný zbytek svátků a vykročení do nového roku tou správnou nohou...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: sob 18. čer 2016 14:59:10 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 12. kvě 2013 20:05:09
Příspěvky: 501
Bydliště: Praha


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2016 18:01:49 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06. dub 2011 00:00:00
Příspěvky: 8677
Bydliště: Zlínský kraj
Příloha:
Ramer10PT.jpg
Ramer10PT.jpg [ 224.9 KiB | Zobrazeno 3810 krát ]




_________________
:star PROTECTOR II 950Mcz AL PRIORITY :star
*** Genevo PRO M ***
*** Genevo One M ***

LTI 20-20 UltraLyte Compact125pps
TrueCam A6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 25. srp 2016 14:41:38 
Offline
čtenář

Registrován: čtv 25. srp 2016 14:37:56
Příspěvky: 1
Dobrý den, prosím o radu, minulý týden jsem zakoupil dva kusy antiradaru Genovo One. Po instalaci obou zařízení, každé v jiném vozidle vše fungovalo. Po cca 5ti dnech používání přestalo jedno zařízení přijímat GPS signál, u druhého zařízení se tato závada projevila o dva dny déle. Je to běžná závada na těchto zařízeních, nebo mám dva vadné kusy? Případně jde to nějak vyřešit, než obě zařízení zašlu na reklamaci? Děkuji moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 25. srp 2016 16:06:14 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2799
Zkontrolovat jestli není např. pokovené okno (viz zde: http://www.antiradary.net/antiradary-a-pokovena-vyhrivana-determalni-celni-skla/), čínský napaječ od mobilu, čínský mobil a nebo kamera (ideál nechat v autě zapnuté jen Genevo). Pokud gps nechytne ani venku = reklamovat.

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: úte 27. úno 2018 10:32:22 
Offline
čtenář

Registrován: ned 14. úno 2016 14:10:29
Příspěvky: 4
Ahoj,
koupil jsem nedávno obstarožní G1, měl jsem hodně FP, GPS se chytala hodně pozdě a dost sporadicky, jindy chytla zase hned.. Po pár měsících laborování jsem zjistil, že za to může externí GPS anténa v autě, tak kdyby někdo řešil podobný problém, ať ví, čím to je :D



Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 805 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz