Právě je pát 19. led 2018 09:49:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 804 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: stř 22. črc 2015 09:20:47 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3602
Bydliště: Praha
cocovina: Podle mě záleží nejen na provozu, ale hodně i na teplotě, vlhkosti atd.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: stř 22. črc 2015 10:03:36 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 306
jezdim tudy pravidelne s ONE S, posledni prujezd vcera a detekce ve smeru smichov horsi, ve smeru barandak porad stejna +-par metru na konci tretiho pruhu mi detekuje...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: stř 23. pro 2015 23:08:45 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Dobrý večer,

mám prosbu, jsem majitelem Genevo one a dnes jsem provedl aktualizaci, bohužel po aktualizaci Antiradar nefunguje. Zkoušel jsem hledat a je možné, že to je dáno tím, že používám na počítači Win 10? Podle updateru vše proběhlo korektně, bohužel po zapojení do zapalovače vozidla aniradar ani nepípne, jako by do něj nešel proud. Na druhou stranu jiný ještě neupdatovaný AR Genavo se stejnou napájecí šňůrou funguje bez problémů. Předpokládám tedy, že k něčemu došlo při aktualizaci.
Díky za každou radu.
VNU


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: stř 23. pro 2015 23:43:53 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4690
Bydliště: Praha
Ano, win 10 je problém, max. úroveň je win 7, jestli si dobře pamatuji. Řešení neznám, počkej na Jánatomám, poradí.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: stř 23. pro 2015 23:45:36 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Ok, díky moc. Teoreticky bych ještě někde našel notas s Win XP, kdyby to stačilo "jen updatovat" znovu. Každopádně díky za info. Čert mi byl ty 10 dlužen...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: stř 23. pro 2015 23:58:28 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30. srp 2013 00:12:46
Příspěvky: 493
Staci urobit znovu update na pocitaci s max win7 a detektor bude zas fungovat ako novy ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 00:28:51 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2772
Detektory koupené před 03/2014 se nesmí updatovat na W8 a novějších. Pokud přesto chceš na těchto systémech updatovat, zastavit se na flash Geneva, aby to šlo.

PS: Nemáš náhodou SN 4463x?

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 09:08:17 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Díky za info. Bohužel jsem to nikde nenašel tak jsem se do toho pustil. Snad tedy pomůže ten update udělat na XPckach.
PS ano mám uvedené SN.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 10:04:05 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2772
Na XP vše půjde. Hlavně stáhnout nejnovější updater a příště oslovit lepšího prodejce (klidně po PM). :rock

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 13:42:43 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Tak jsem to zkusil na Win7 stáhl jsem nejdříve drivery nainstaloval pak spustil updater ale bohužel mi to ar nepripojilo. Takže si s tím zkusím pohrát a snad ten driver nainstaluju.
PS update byl kupovan na stránkách Genevo.cz
ale i tak díky za rady Budu zkoušet a snad se to povede.
Přeji krásné Vánoce.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 13:44:38 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2772
Popravdě nechápu jaké drivery instalujete?? Stačí stáhnout toto. Drivery jsou na GPS+!!

http://www.genevo.cz/app/genevo-updater.exe

PS: Update ano, ale detektor ne. :hand

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 14:07:11 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 18
Přesně to jsem stáhl ale po připojení AR přes USB mi ho PC nenajde. A USB ve správci zařízení píše že je připojeno neznámé zařízení. Updater tedy nenacte AR a nelze tedy stáhnout nové verze.

Tak jsem nějak předpokládal že tam bude problém s drivery na ten AR.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: čtv 24. pro 2015 22:50:27 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2772
Toto slyším poprvé od roku 2012, kdy jsme G1 uvedli na trh...

_________________
950MCZAL4 + Genevo ONE S RED EDITION
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 09:56:19 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 306
aktualizoval jsem asi tri ruzna Genevo One / One S a vzdy to bylo bez problemu. Pokud postupujes podle navodu neni zadny problem.

Ovladac me zlobil jen jednou a to na W8, nez vysel novejsi loader. Jinak to bylo vzdy vpoho...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Genevo one
PříspěvekNapsal: pát 25. pro 2015 10:38:23 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30. srp 2013 00:12:46
Příspěvky: 493
Tak ono to hlavne nebude asi Genevom ale systemom. Tiez som sa nedavno dostal do stavu, ze nerozpoznal ziadne pripojene zariadenie. Hold win sa niekedy rozose*e.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 804 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz