Právě je stř 24. led 2018 05:28:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:28:48 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 738
Vypada to, ze mi odeslo cidlo na al. :-(
Zapnu system, prerusovane to pipa a potom se system prepne do normalniho rezimu. A dle zarucaku mam asi pul roku po zaruce :-( je to uz druhe spatne cidlo. Prvni mi bylo vymeneno v zaruce.

Kdyz je jedno cidlo spatne bude i presto system normalne fungovat?
Je mozne v ramci normalnich domacich podminek zjistit ktere to cidlo je spatne?

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:33:16 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4690
Bydliště: Praha
jo - postupně po jednom je odpoj (vždy vypnout/zapnout) a zjistíš, který to je

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:36:50 
mr_nitroz píše:
Vypada to, ze mi odeslo cidlo na al. :-(
Zapnu system, prerusovane to pipa a potom se system prepne do normalniho rezimu. A dle zarucaku mam asi pul roku po zaruce :-( je to uz druhe spatne cidlo. Prvni mi bylo vymeneno v zaruce.

Kdyz je jedno cidlo spatne bude i presto system normalne fungovat?
Je mozne v ramci normalnich domacich podminek zjistit ktere to cidlo je spatne?



Kde jsi to kupoval? Muzu seriova cisla?? Jelikoz podle meho mas kupovane vse "nasedivo" (X50e-sedive, RX65i sedive, je AL vyjimka?) tak se nesmis divit... :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:39:23 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 738
No jo, ale nezjistim ktere to cidlo je, resp. ktery kablik vede ke ktermu cidlu. Budu si to muset nechat nekde obstrelit.

Jo a dotaz na vyhradni - neni mozne u vas si zapujcit imitator laseru oproti zaloze?


Al nemam na sedivo, mam ho od gnipa z doby, kdy byl jeste mentalne zdravy.

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:42:46 
tak sup seriova cisla? Mas je na zarucaku, Gňup je na tohle ujety, pise krasne prehledne, tak se neboj pochlubit, klidne po SZ? Jinak imitator pujcovat, to mi prijde dost nepraktické, zapni si parkac a podle toho to poznas... Spatne cidlo vetsinou neparkuje

Je to G9, nbo RX?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:44:36 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4690
Bydliště: Praha
imitátor si kup, stojí pár dolarů

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:48:18 
imitator dobra vec, ale nepozna zda cidlo rusi... :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:51:47 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 738
Aha, parkovaci funkce. To me nenapadlo. Zkusim to jeste ted.
Sn budou v sz, uz jsem nasel krabici.

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:52:24 
tesim se reknu ti jen jak jsou stare... :) Aby jsi vedel...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 21:54:27 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 738
historii cidel se rad dozvim. :-)

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 22:00:12 
staci tak malo, napsat seriove cislo, idelane ridici jednotky + cidla a prozenu to nasim aladinem... :) Ten vi vsechno!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 22:02:11 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4690
Bydliště: Praha
poděl se o historii s náma

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 22:03:15 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08. úno 2012 14:48:47
Příspěvky: 3036
Bydliště: Brno, Brusel, Bratislava
;-) GOOD IDEA (shit Caps Lock) ;-) ;-) ;-)

_________________
Dunning-Kruger efekt je zlo...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 22:07:22 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 738
Takze spatne je to nove, jiz vymenene cidlo. Datum prevzeti z opravy je leden 2011.
Pujde to jeste na zaruku?

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Spatne cidlo u al
PříspěvekNapsal: ned 29. dub 2012 22:10:02 
snail píše:
poděl se o historii s náma


Toto bych radeji nechal na SZ a nebudu dale ventilovat, jiste vsuchni pochopite? :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz