1100xx píše:
Před nedávnem namontovali na D1 u Brna ve směru na Prahu, v místech mezi odbočkou na Bratislavu a odbočkou na Znojmo-Mikulov nějaké "divné" zařízení které spoužtí laser alert u AL G8. není to ovšem klasický poplach - dlouhý nepřeružovaný tón, ale delží tón s krátkou pauzou -.-.-.-. v trvání 4 vteřin, tak jak mám nastavenou délku "ochrany"
, nakonec se ale AL restartuje !
setkal jste se někdo s něčím podobným ?
Myslel jsem, že to vysvětli někdo z výhradních, autorizovaných nebo největších prodejců. Ale když mlčí, tak to zkusím já. AL8 má několik "poplachových" tónů. Klasický stálý tón "______" je pro běžné lasery. Rychle přeružovaný tón ". . . . . ." je pro specialitky jako 100pps LTI. Možná jsou i další tóny, ale výrobce to nechce konkrétně prozadit. Určitě bude ještě tón pro "neznámý zdroj", stejně jako tón pro špatný kontak s čidlem "___ ___ ___". Při "time limited" se po 4 vteřinách AL nerestartuje, jen udělá úvodní "odpípnutí" jako po zapnutí a čeká 30 sekund ne? bude opět aktivní (jako po zapnutí). Nejjednodu??í bude, když vypne? "time limited" a projede? to znova s "non-stop". Podle mě poplach po několika vteřinách ustane a žadný "restart" neproběhne.
Falešnáky na AL jsem viděl zatím ojediněle. Jeden pravděpodobně od zapadajícího slunce v úplné divočině a 3x na stejném místě ve městě pravděpodobně od nějaké IR technologie.
P.S.: Prosím, hoď sem souřadnice, kde ta věc je. Požlu tan někoho na zvědy.