Právě je sob 20. led 2018 01:35:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: V1,umisteni
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 20:06:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
mam dotaz zda je toto umisteni dobre a detektor bude ok.

VERZE 3.863 , V1.8žPOP2

p.s. fotky nevim jak vlozit proto tan odkaz

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38779&pid=669156&st=0&#entry669156


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 20:20:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2184
Bydliště: Praha
Jenže to bych se musel registrovat abych se podíval :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 20:23:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
tak jak sem mam dat obrazky ????

tak jeste jednou tady jsou fotky :

Naposledy upravil mr.pecoun dne ne únor 03, 2008 8:01 pm, celkově upraveno 8 krát.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 20:50:00 
odkaz obrazku dat do [img][/img]


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 21:02:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
gebič píše:
odkaz obrazku dat do [img][/img]


diky uz to de. tak se omlouvam.


Josef: je teda dobre umistenej ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 21:32:00 
Kamo podle me pohoda...:-).


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 21:41:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
no jo sem v tomhle novacek, tak sem ve fazi testu.tak sem zvedavej co a jak to bude delat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 21:58:00 
mr.pecoun píše:
no jo sem v tomhle novacek, tak sem ve fazi testu.tak sem zvedavej co a jak to bude delat.


Jasny testni to, ja mam podobne daneho Targeta a naprosta spokojenost, jen ja nejsem moc zastance V1, kvuli falesnakum, ale zkus to a uvidis... :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 22:06:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
no jezdim s tim "uz 2 dny" a zatim jen mlici takze zatim docela dobry skore najel sem za 2 dny 350 km


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04. úno 2008 10:54:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
úplně v poho má? stejné umístnění jako já. :D a to já tam mám od začátku.Tak uvidí? jak to bude ?lapat ale problém nenajde? ;)

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04. úno 2008 19:16:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
řidič Lukyn píše:
úplně v poho má? stejné umístnění jako já. :D a to já tam mám od začátku.Tak uvidí? jak to bude ?lapat ale problém nenajde? ;)


tak sem zdnes ujel 200 Km a zadnej poplach sem nemel ,mel sem nastaveno male u a kdyz sem dal vekle U tak mi to hlasilo i cedule merici rychlost,myslim ze z dost velke dalky.kdyby to byl radar v poho bych zabrzdil.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. úno 2008 10:57:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
jj super ty cedule K mají velké vyzařování u radaru je to slabží :D Umístění má? dobré tedy podle mojich zkušeností. ;)

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. úno 2008 21:24:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. úno 2008 01:00:00
Příspěvky: 12
no tak sem mel prvni falesak. bylo to u komercni banky. :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. úno 2008 21:43:00 
Ja dneska Letnany, Dejvice, Cerny most, Letnany jsem mel s V1 6 falesnaku, na to ze je to nejakych 40km... :D :D. Bel 995CZ ani jeden...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. úno 2008 10:35:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Můžu opravdu potvrdit že RX65 Euro zatím 1 f.p. a V1 asi 6.To je po Zlínském kraji.

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz